上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.3k  300.3k

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-9-25 16:25 發表 查看引用來源

上次因為個老友要去向西村快仔,我就落君健試吓,一路等佢,响大堂比個松腿妹陋入房打飛機,點知條女一除上衫,對波又墮又𣺉,條女應該30幾,嚇死人 ...
幾多錢
埋單

引用:
原帖由 emau1 於 2024-9-25 21:39 發表 查看引用來源
要幾多錢
埋單
入房松腿加打出5舊幾,錢唔係問題,係條女响大堂帶住口罩好似幾好,入房除口罩就起碼35,6😰,拉高上衣,個波又墮又冧

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-9-26 09:00 發表 查看引用來源

入房松腿加打出5舊幾,錢唔係問題,係條女响大堂帶住口罩好似幾好,入房除口罩就起碼35,6😰,拉高上衣,個波又墮又冧
戴口罩條條女都靚㗎啦🤣你都吾恐怖,富林酒店隔離有間水會,朋友話睇相好高好好身材好正,點知一見真人原來是200磅肥西,真係嚇死人,比個肥西佢也吾敢食,重五百幾,呢D場重騙九人🤣👍我笑到朋友面也黃😸

回覆 2302# sipadan 的帖子

咁𡨴去雀屎大堂劣出$378
黑掹掹⋯⋯幾好玩

引用:
原帖由 emau1 於 2024-9-25 21:37 發表 查看引用來源
這個女孩子
非常不錯

佢靚過 輸奇

But 個鼻…..
佢還好,有啲整到韓國鼻,見到個鼻哥窿好肉酸😂

[quote]原帖由 emau1 於 2024-9-24 00:46 發表 查看引用來源
O,
天水d質素已很高wor
君健居然重好過佢

重居然有3通添

不會吧

我都係去試1試先 [/quot金運D女好高質過天水,有D三通,次次吾覚意在口x左就係呢度😂明天去試😀

附件

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-9-25 18:07 發表 查看引用來源

天水尼個仲可以啦,起碼後生,仲有小小彈性😂
朋友昨天問左4條幸運好碼😂係92年,32歲中女,初初我以為是22歲,中女吾啱我,你繼續大力D揸埋我嗰份😂💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-27 16:59 發表 查看引用來源
朋友昨天問左4條幸運好碼😂係92年,32歲中女,初初我以為是22歲,中女吾啱我,你繼續大力D揸埋我嗰份😂💪
咁七老,真係睇唔出喎😂

最近响第二間,有個03年嘅,係後生,不過無咩波

以前四大,個個都係十八,廿二,依家間間都係廿八,三十二😂
唉🤦

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-9-27 13:15 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 emau1 於 2024-9-24 00:46 發表 查看引用來源
O,
天水d質素已很高wor
君健居然重好過佢

重居然有3通添

不會吧

我都係去試1試先 [/quot金運D女好高質過天 ...
尼條邊間?

引用:
原帖由 sipadan 於 2024-9-27 20:01 發表 查看引用來源

咁七老,真係睇唔出喎😂

最近响第二間,有個03年嘅,係後生,不過無咩波

以前四大,個個都係十八,廿二,依家間間都係廿八,三十二😂
唉🤦 ...
重有件係富臨應該25歲,在會所只除上面,我哋成日泡泡浴,疫症後冇找過佢免得又要一起住😂現在好小年輕,金運世紀呀,次次在她口走火,次次向我講要忍,但係次次衰左,所以我也吾好意思找她,😂💪😁其實佢吾比爆但爆左真係幾過引😁不過次次比人小,幾多號就吾講了😁💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆