上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-20 12:57 PM 發表 查看引用來源
唔好以為最接近內幕人仕既人最有內幕料, 梗係唔係, 因為最接近內幕人仕永遠得唔到內幕料, 因為係兩耳婆個仔都知道誰是最接近內幕人仕既人是誰. 所以最無料爆係就係這種人.
分分鐘輸死人:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-20 02:07 PM 發表 查看引用來源

分分鐘輸死人:096::096:
取料要比錢, 咪比錢中介人, 尤其識得仆街仔, 仆街多踎街.

馬会又衰一穫!

😂琴日馬會韓國波派左彩扣翻錢
派錯$都得😂
https://youtu.be/4NiWibV5RVU

4:1 完哂場後改回3:1越位
快D去執飛啦😂😂😂
掃地阿嬸發咯!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-20 10:01 AM 發表 查看引用來源
床品許呢一招拉倉, 應唔係溝交上出現問題, 係分散投資才對. 一隻拉到肥處, 根本上同海風一號扯上關係, 其餘兩隻拉倉到自己友處, 其中一隻重係極品黎, 根本上係幫隊友鎮倉, 保持今季好成績. 所以來季呢一隻極品一定要 ...
請問矮大師,何謂馬場五大派?
用嘜嘢準则來分?

引用:
原帖由 yuanyao 於 2017-7-20 06:24 PM 發表 查看引用來源

請問矮大師,何謂馬場五大派?
用嘜嘢準则來分?
係用咁多年經驗研究出來, 用人事關係科推論出來. 如果你覺得唔對的話可以提出疑問.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-20 06:42 PM 發表 查看引用來源

係用咁多年經驗研究出來, 用人事關係科推論出來. 如果你覺得唔對的話可以提出疑問.
咁 和坤會 係唔係 第一幫派?
是否 包括 東妖及大眼?

引用:
原帖由 yuanyao 於 2017-7-20 06:48 PM 發表 查看引用來源

咁 和坤會 係唔係 第一幫派?
是否 包括 東妖及大眼?
和坤會係馬場最大一幫, 成員起碼有七八個倉主.
我可否問番轉頭, 認唔認識上載張相馬主是誰, 是誰人為佢贏過超過十幾場頭馬, 但係馬主個袋反而有馬養在泥王處?

附件

馬會好進取, 世界咁多好練馬師唔揾, 去揾一個以前係新加皮平均每季都50-60頭馬肥仔, 點解. 道理非常之簡單, 就係有個亞拉來自新加皮, 再揾一個同亞拉相熟的肥仔, 所以亞摩一早預計下季同亞拉合作應唔會多, 所以要揾湯美仔撐場. 又因有匯合彩池, 對新加坡投注一定會起好的作用.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-20 07:34 PM 發表 查看引用來源
馬會好進取, 世界咁多好練馬師唔揾, 去揾一個以前係新加皮平均每季都50-60頭馬肥仔, 點解. 道理非常之簡單, 就係有個亞拉來自新加皮, 再揾一個同亞拉相熟的肥仔, 所以亞摩一早預計下季同亞拉合作應 ...
会否愛倫二世!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-20 08:38 PM 發表 查看引用來源

会否愛倫二世!
應該唔係二世, 因愛倫隻腳一伸時, 勿飛吻都係返左工一年多, 所以同愛倫無關.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆