上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

回覆 #2300 與神同行 的帖子

OH NO

法比仔開齋

yo,瑞典餐又掂:098: :071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 09:10 AM 發表
Yeah:071: :098: :098: 全家去開飯:096: :097:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 09:10 AM 發表
唔制呀 :029:  尋晚一早大昏迷 冇睇pm呀 :029:  我買咗俄羅斯+1又輸埋 :029:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 09:42 AM 發表

唔制呀 :029:  尋晚一早大昏迷 冇睇pm呀 :029:  我買咗俄羅斯+1又輸埋 :029:
我都連中三元:131:  好奈冇試過:096: 希望唔會好似 d 花咁一晚就謝:044:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-11 09:49 AM 發表

我都連中三元:131:  好奈冇試過:096: 希望唔會好似 d 花咁一晚就謝:044:
雖然我冇輸到錢 但係條氣勁唔順 如果唔係咁早訓:046:  就有錢嬴啦:046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 09:53 AM 發表

雖然我冇輸到錢 但係條氣勁唔順 如果唔係咁早訓:046:  就有錢嬴啦:046:
我經常性都係咁啦:026: :096: 今晚努力:097: :098:

車車妹妹, 今日J2有咩心水呀??:131:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-11 09:57 AM 發表

我經常性都係咁啦:026: :096: 今晚努力:097: :098:
日乙呀 :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 09:53 AM 發表

做乜咁早訓呀:044: 掛住搞野呢:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆