上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 03:49 PM 發表

恭喜你呀...:036:
孖寶叫緊aa兄隻「驊中龍」....:122:
17-JUN-2007
13:19

沙田星期日
孖寶
7 場    4 更奇妙
8 場    7 驊中龍 $100

$100.00

我又叫多你一隻今次可以一起中了:096:
17-JUN-2007
12:57
沙田
星期日
孖寶7 場    2 權勇駿 + 4 更奇妙
8 場    4 好有勝 + 7 驊中龍 $10

$40.00
引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 03:53 PM 發表

孖寶叫緊aa兄隻「驊中龍」....:122:
17-JUN-2007
13:19
沙田星期日
孖寶
7 場    4 更奇妙
8 場    7 驊中龍 $100
$100.00  

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-17 03:48 PM 發表

好野!!!!!有錢贏!!!!!
恭喜你都嬴呀...:036:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 03:56 PM 發表
我又叫多你一隻今次可以一起中了:096: 17-JUN-2007
12:57沙田
星期日孖寶7 場    2 權勇駿 + 4 更奇妙
8 場    4 好有勝 + 7 驊中龍 $10

$40.00
我都話我揀馬賫思維同師兄差唔多,不過我通常將𪊲蛋放係同一個籃度呢....:122:

我都放了很多在8場5號風陵渡你覺得怎樣?
引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 04:00 PM 發表

我都話我揀馬賫思維同師兄差唔多,不過我通常將𪊲蛋放係同一個籃度呢....:122:

第8場心水同我出既心水冇分別,都係2,3,4,7,10,   W/P就7

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-17 15:49 發表

第1場已經重創!等緊場重心救命,補命都好!:043:
一哥, 連你都發生意外呀!?:044:
今次真係要等「四大癲王」救命啦!:096:

第8場我衰左...:032:

回覆 #2304 auindi 的帖子

又系安尉獎

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 04:06 PM 發表

一哥, 連你都發生意外呀!?:044:
今次真係要等「四大癲王」救命啦!:096:
哈...又輸一場...今日真係係咁先...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆