上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.3k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-14 01:38 PM 發表 查看引用來源

其實有時會諗,啲愛情故事剪走左既片段係點既呢…?
咪就係四級版本囉
你話梁祝瞓埋同一張床,點會無搞嘢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔係我喇
係D外國人鍾意咁做
原來是這樣!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 02:54 PM 發表 查看引用來源

但唔係同而家個老公?
婚前有咩問題?
問題係有D人會食花生,無風起浪,見有爭執,就會開心呢.
搞事既人,不理會新假,成功引起關注就行.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-14 03:36 PM 發表 查看引用來源

問題係有D人會食花生,無風起浪,見有爭執,就會開心呢.
搞事既人,不理會新假,成功引起關注就行.
真係好pk
損人不利己

男人,真係要KEEP,今日講,TOM CRUISE再拍TOP GUN,係老左,但30年喎,依然型.最抵打係,報紙登埋當年今日既女主角................

男人,真係要KEEP住:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-14 04:12 PM 發表 查看引用來源
男人,真係要KEEP,今日講,TOM CRUISE再拍TOP GUN,係老左,但30年喎,依然型.最抵打係,報紙登埋當年今日既女主角................

男人,真係要KEEP住:smile_34: :smile_34:
男人越老越有魅力
George Clooney真係型到呢…

女人就...點keep都無用
有邊個女人可以57歲仲係有吸引力,令到男人有衝動?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 14:57 發表 查看引用來源

咪就係四級版本囉
你話梁祝瞓埋同一張床,點會無搞嘢?
我都覺得係 互相挑逗梗有,如果唔係邊有玉蒲團,金瓶梅呢d小說

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-6-14 04:33 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係 互相挑逗梗有,如果唔係邊有玉蒲團,金瓶梅呢d小說
呢D小說我無睇過喎...講咩架? 哈哈哈...

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 04:54 PM 發表 查看引用來源

呢D小說我無睇過喎...講咩架? 哈哈哈...
綠田園係種菜既地方黎架.
咪住,肉蒲團下嘛?我唔識添,打搞晒,麻煩高達兄答啦.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 04:16 PM 發表 查看引用來源

男人越老越有魅力
George Clooney真係型到呢…

女人就...點keep都無用
有邊個女人可以57歲仲係有吸引力,令到男人有衝動?
有......死火,唔記得叫咩名.........上水灘果個馮程程...............HAHA
仲有鍾楚紅,我堅覺得佢好吸引:smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆