上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.7k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 10:50 發表 查看引用來源

馬上重新開始瘋狂地啜佢龜頭, 佢應該會生不如死 ............. 真的會受不了

有冇試過因為咁被男士強烈推開 或 用你求饒放一馬 ?
有兩次咁多

一次係本宮苦苦哀求皇上俾我SM, 當然係先將自己身體俾佢SM 為代價啦
好那貴o架! 屁股腳腳一共捱左六七十鞭, 然後皇上先訓平俾我玩啫啫囉
我捱左近半個鐘, 佢就得果十幾秒
不過果十幾秘本宮好enjoy, 皇上好man 咁忍住冇推過我, 但唔求饒就一定唔可能o架啦

另外一次, 係佢激嬲左本宮!
once again, 如果本宮做錯事惹佢唔開心, 我會俾皇上鞭打作為懲罰, 佢做錯事咪就俾條啫啫我罰囉
講個秘密你知, 本宮好期待皇上做錯事o架!
因為個懲罰我會先同佢口交俾佢舒服, 顯示我宅心仁厚以德報怨o既一面
同時test 佢有幾鍚我, 因為我又係會要佢訓低受刑, 俾我坐佢身上, 射左精之後繼續猛啜
睇佢由快樂變成痛苦果吓有咩反應, 會一野推我落地定還是怕整親我而努力忍耐

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 10:56 發表 查看引用來源

是女士們的心聲, 男士應該好好的記緊...............

女士如到好好的享受, 男士之後獲得的快感回報會更多
邊個方向講都講得通
我經常告誡女士, 唔好有果種用口幫男人出o左自己就冇得歎o既思想
口交口爆看似係付出, 但唔駛幾耐你會發現, 收獲會比付出要多好多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 12:22 發表 查看引用來源

有兩次咁多

一次係本宮苦苦哀求皇上俾我SM, 當然係先將自己身體俾佢SM 為代價啦
好那貴o架! 屁股腳腳一共捱左六七十鞭, 然後皇上先訓平俾我玩啫啫囉
不過果十幾秘本宮 ...
狂啜..........真係由天堂又拆返地獄, sl 有時玩我, 真係會搶住啜, 死都唔放口, 最後都會比我踢落床

有冇真認真同佢玩黃金10秒, 等佢一直保持high 爆狀態 ?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 09:04 發表 查看引用來源
臭美!😂
难道你觉得我不美?呵呵呵呵呵呵

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 09:05 發表 查看引用來源
難道你是M底?
mcd?麦当劳?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 12:26 發表 查看引用來源

邊個方向講都講得通
我經常告誡女士, 唔好有果種用口幫男人出o左自己就冇得歎o既思想
口交口爆看似係付出, 但唔駛幾耐你會發現, 收獲會比付出要多好多 ...
絕對識同

一對用心經營的男女, 會好想對方得到最高享受

我地習慣會插完一輪, 大家都舒服後先再玩口爆

或者佢 m 時就會直接幫我口爆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 10:29 發表 查看引用來源

屌你硬係要提起本宮d 傷心痛苦往事o既...
呢條正正係當年幫我前任鍛鍊持久力o既藥方囉, 剛開始同佢上床果陣2-3分鐘就繳晒械, 到後來 >20 都有
然後去o左拮第二個女人俾本宮發現

不過put this aside, 我唔能 ...
对不起哦姐姐,我无意勾起那段回忆的
不过原来这样做不会让对方不开心,那就没问题了~~

姐姐不要理那些渣男,现在有老公了多开心呢·~

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 10:50 發表 查看引用來源

馬上重新開始瘋狂地啜佢龜頭, 佢應該會生不如死 ............. 真的會受不了

有冇試過因為咁被男士強烈推開 或 用你求饒放一馬 ?
我有试过一次哦,男生用力的把我往后推,可是来不及了。虽然脱离了虎口,但是我看到他还是射了出来,漏在地上

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 10:52 發表 查看引用來源

如我感覺自己想出時, 又感覺大家未玩夠, 我會主動改用口或手, 好等自己回氣再戰
啊,原来男生也有这样的想法,那我更加放心了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 12:22 發表 查看引用來源

有兩次咁多

不過果十幾秘本宮 ...
我想问问,如果男生射了,但继续口交的话会怎么样的?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆