上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

湯美: 阿姐, 等我留番啲長毛, 下季就可以有馬贏架!

附件

新人上場必定鬥意高, 全叔一開季就要開始留意佢既操練手法.

附件

床品許呢一招拉倉, 應唔係溝交上出現問題, 係分散投資才對. 一隻拉到肥處, 根本上同海風一號扯上關係, 其餘兩隻拉倉到自己友處, 其中一隻重係極品黎, 根本上係幫隊友鎮倉, 保持今季好成績. 所以來季呢一隻極品一定要多加留意動態.

為甚麼要分散投資, 因為馬場五大派中以南非幫係最弱一派, 所以戲碼要平均分配, 好野唔好集中一系中, 要分散投資, 學足股場金融既真理.

附件

矮大師,劍師兄各位師兄好,不知矮大師可否將練馬師的關係表再次给我們温習一次,謝。

引用:
原帖由 daygou 於 2017-7-20 11:02 AM 發表 查看引用來源
矮大師,劍師兄各位師兄好,不知矮大師可否將練馬師的關係表再次给我們温習一次,謝。
其實馬場內練馬師既關係唔係咁牛什, 只不過唔同部門而已. 如果認真要查一定要查歷史, 如同查與讀中國歷史科一樣. 因為倉主私下親有部份要連同馬主們關係才算的親上加親, 不是說同部份就會好親一樣.

現時馬場分五大派.
和坤會, 摸菜組, 本地沈李賀, 何呂李霍蘇, 南非幫(係最弱的一幫, 如果唔係有華哥加盟重更加弱勢的一群)
下季就要睇勿飛吻屬於那一幫, 那一組人而已.

謝矮大師講解。

怎樣才可以從歷史研究出那一些倉主同倉主親下非常之親, 唔係從部門分別出來.
就如呢位馬主強人同佢贏過十幾場頭馬, 但係佢一下袋就無養在強人處而養在泥王處, 從這一點就會明日到誰與誰係私下親.

附件

谢矮大師。

馬會投注額大增, 係歸於大熱門勝出率唔低, 殺手飛就能夠頻頻可以過關, 又多左個亞拉, 投注額又點會唔升. 所以過日晨又係雞仔注既人應好難有錢贏, 因為佢哋對馬會無嘜貢獻, 無做公益, 唔係無, 係獻醜.

附件

唔好以為最接近內幕人仕既人最有內幕料, 梗係唔係, 因為最接近內幕人仕永遠得唔到內幕料, 因為係兩耳婆個仔都知道誰是最接近內幕人仕既人是誰. 所以最無料爆係就係這種人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆