上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 01:33 AM 發表 查看引用來源
我個人覺得唔好怕俾人呃...
真心對人...總會有人會珍惜你...
總會搵到1個值得信任既人~~
如果...對每1個人都抱住疑心既話..
其實最辛苦既都係自己...
哈哈~我地要握下手,雖然我地出發點有d唔同,但係我都相信一開始係應該要有信任。

因為我覺得 無人會無啦啦對我有惡意既,所以基本既信任一定要有,至少妳信人先,人地先會信你~

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 01:33 AM 發表 查看引用來源
我個人覺得唔好怕俾人呃...
真心對人...總會有人會珍惜你...
總會搵到1個值得信任既人~~
如果...對每1個人都抱住疑心既話..
其實最辛苦既都係自己...
咁因為係你好人吧...做人唔會對人有機心
寧願自己受傷都唔要自己出手傷人
所以做你身邊既朋友一定會得到幸福同快樂...
但你自己就永遠都自己一個承受無盡既痛苦與失落吧:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 01:37 AM 發表 查看引用來源

哈哈~我地要握下手,雖然我地出發點有d唔同,但係我都相信一開始係應該要有信任。

因為我覺得 無人會無啦啦對我有惡意既,所以基本既信任一定要有,至少妳信人先,人地先會信你~
對啊~~~
相對既信任..係最重要ga ma ~~
做咩都好..真心係最緊要~~

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 01:35 AM 發表 查看引用來源

我明白你想講的是什麼呢
但要信人既最大原則都係睇自己既性格吧....因為就算有好d人明知係比人呃都會去信果個人的
所以沒有一定的因數....只有自己認為可行的態度吧:023:
我覺得只要當自己了解到,掌握到,我就會信一個人~當然呢個信唔代表盲信啦。

的確,完全係自己既態度。
:096:

今晚大家都一樣感性喎~~~:023: :023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 01:41 AM 發表 查看引用來源

我覺得只要當自己了解到,掌握到,我就會信一個人~當然呢個信唔代表盲信啦。

的確,完全係自己既態度。
:096:
冇錯呢.....我地都只可以理性討論...到真係發生事永遠都係性格主宰一切
到時所以道理都唔等駛:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 01:36 AM 發表 查看引用來源

因為我係你粉絲我走黎跟你風囉:027:
但貓貓點學, 最多都係一樣一樣有個硬外殼, 但唔會有刺同毒0架:096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 01:42 AM 發表 查看引用來源
今晚大家都一樣感性喎~~~:023: :023:
咁性感下又如何呢:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-20 01:37 AM 發表 查看引用來源

咁因為係你好人吧...做人唔會對人有機心
寧願自己受傷都唔要自己出手傷人
所以做你身邊既朋友一定會得到幸福同快樂...
但你自己就永遠都自己一個承受無盡既痛苦與失落吧:023:
um....其實疑心一定會有..只係...睇你自己既選擇..我就選擇信左先..
講真....去傷害人地其實好簡單...只係我覺得令人幸福會比較滿足同開心
如果所有人都有機心...就唔會再有人情味呢樣野..
咁既世界..永遠都唔會幸福..唔會進步...
又轉個方向諗... 自己1個承受痛..可以從中學到好多野..
反而會令自己成長得更快....

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 01:43 AM 發表 查看引用來源

但貓貓點學, 最多都係一樣一樣有個硬外殼, 但唔會有刺同毒0架:096:  
你錯了...我個新名叫"糖衣毒藥"丫:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆