上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.7k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:36 PM 發表 查看引用來源
見各位老朋友都係度.. 我都不妨將自己的瘀事... 來出黎同大家分享一下。

話說小弟初戀時都已經好大... 廿歲仔.. 不過唔夠三個月就被人放左飛機.. 拍過一輪散拖後.. 唔經唔覺單身左一年。

於是, 我走左去女人.c ...
女人.com 我都有玩..
個次約出 個女人係禁問我問題…
好恐佈~.~

引用:
原帖由 mool 於 2011-5-27 03:10 PM 發表 查看引用來源
支持jimmy哥哥~~~~~~~~~~~
嫂嫂一向都咁支持.. 謝 ~

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2011-5-27 06:32 PM 發表 查看引用來源

好耐以前都係女人.com 到玩...
冇諗過會有你呢d事發生:smile_o04:
女人.com.. 可以有事發生.. 唔知你係點呢

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2011-5-27 06:38 PM 發表 查看引用來源

女人.com 我都有玩..
個次約出 個女人係禁問我問題…
好恐佈~.~
哈哈.. 我將會寫一個更 horrible 的事

呢個故仔.. 我稱之為姣婆奇遇記

其實係上年的事,single 左一段時間,我又見自己心思思想識大波大食兼單身的女仔,係女人.com 度一於去成人版度搵下啦。

當中 add 左一個女仔, 又係住自己區, 兼且年紀又差唔多喎。當然好渴望得到手啦,更何況個位女仔不停 send 左好多自拍的波隙相 :smile_40:
幾蠢蠢欲動...

係上年的新年.. 講開新年無咩野做,見傾左都有兩個零月,不如約出黎見面睇場戲啦。見到面.. 個樣係超級唔得個種.. 唔怪得上網問要有正面相唔俾啦。OKAY.. 基於話係識個朋友,個樣 Fail 左就算啦,諗住無人約到睇戲.. 咪叫做多個人陪下咯。兩個人,好少的交流,佢仲要不停咁貼埋我身度行,又話要我拖住佢,我飛甩佢隻手都飛唔切。:smile_22: 行到入商場,去到 D 暗角位 (當然未裝修好)... 佢無啦啦又偷雞想痴埋我身,個波掂到我手肘,我確實感到呢股大波波的熱力及軟綿綿的感覺。不過一望返佢個樣,頂...唔好亂黎。

好啦。入場睇七十二房客,我真係專心睇戲。唔係因為佢唔靚或者醜樣而咁做,只係我一睇戲就好留心。不過我就見佢不停用身體接觸我。
最慘個一幕係,我笑得開心得滯,但又坐得耐,抽筋。條女見到我抽筋.. 懶係溫柔問要唔要搓.. 佢講呢句野的時候, 成個人幾乎好想坐係我上面.. 個咀仲貼埋我塊面度。我不停用手禁住佢.. 好客氣講: 唔駛啦, 俾我慢慢放鬆就得架啦。唉.. 由抽筋到無抽.. 佢全身扭動.. 又好想捉住我隻手對佢上下其手同 kissing ~ 好有強姦 feel...好想力保自己的貞操唔係俾呢個女仔一樣。

終於場戲睇完,由商場到送佢坐的士,佢都係好想我拖手。走左之後, 換來 msn 俾人話 : " 都唔知幾多仔鍾意我...你咁的表現好討厭"
算啦.. 由得佢話, 我相信全世界無女人, 我都唔會夾硬食左你.. 完

good morming~~~

morning ... dell...
咁好.. 越黎越早入黎 ~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-27 10:31 PM 發表 查看引用來源
呢個故仔.. 我稱之為姣婆奇遇記

其實係上年的事,single 左一段時間,我又見自己心思思想識大波大食兼單身的女仔,係女人.com 度一於去成人版度搵下啦。

當中 add 左一個女仔, 又係住自己區, 兼且年紀又差唔多 ...
條女都幾饑渴咁喎:smile_o01:熄左燈都一樣喇:smile_o11:

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-27 11:27 PM 發表 查看引用來源
條女都幾饑渴咁喎:smile_o01:熄左燈都一樣喇:smile_o11:
嘩.. 我諗佢呢 D 落 D 無燈的都仲可以.. 有少少影都反胃架啦 :smile_42:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-27 11:28 PM 發表 查看引用來源

嘩.. 我諗佢呢 D 落 D 無燈的都仲可以.. 有少少影都反胃架啦 :smile_42:
形容下佢個樣喇:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆