上一頁下一頁
發新話題

比廁紙筒哥哥屌到攤攤腰

收藏  |  訂閱
3.0k  163.1k

引用:
原帖由 easydell 於 2011-1-31 02:29 PM 發表 查看引用來源
執屋執房~執到嘔~~~~~~~:smile_27:
臨急抱佛腳...........
花輪呢?我要同花輪玩:') :')
引用:
原帖由 ~R.K~ 於 2011-1-31 02:30 PM 發表 查看引用來源

HAHA~~~想R邊條J先~~~
如果我話R自己果條....得唔得呀?

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-31 02:45 PM 發表 查看引用來源

我已經執左三晚啦~~我太多什物啦~~~
又買左幾個大膠箱~花輪~~~佢已經~~~~~

d相好正,唔使用3d都覺得好3d:smile_47:

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-31 02:45 PM 發表 查看引用來源

你邊有~~~
假D唔好玩GA....玩真果D~~

引用:
原帖由 easydell 於 2011-1-31 02:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: :smile_o04: ...............花輪............佢已經點??

引用:
原帖由 easydell 於 2011-1-31 02:51 PM 發表 查看引用來源
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
引用:
原帖由 阿銀ookk 於 2011-1-31 02:53 PM 發表 查看引用來源
d相好正,唔使用3d都覺得好3d:smile_47:
我有念過用3D  apps影架...睇黎無需多此一舉:smile_15:
引用:
原帖由 ~R.K~ 於 2011-1-31 02:54 PM 發表 查看引用來源
你邊有~~~
假D唔好玩GA....玩真果D~~
邊個話R果d  J .........
jeans果個J呀!

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-31 03:10 PM 發表 查看引用來源

:') :') :') :') :') :') :') :') :') :')

我有念過用3D  apps影架...睇黎無需多此一舉:smile_15:

jeans果個J呀!
引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-31 03:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: :smile_o04: ...............花輪............佢已經點??
花輪佢已經去返佢主人到

引用:
原帖由 easydell 於 2011-1-31 03:15 PM 發表 查看引用來源

花輪佢已經去返佢主人到
你死喇, 你欺騙左妹妹啲眼淚, 小心她小狗你隻小狗~~~~

我決定這一兩天剪頭髮~~~~~!!

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-31 03:10 PM 發表 查看引用來源

jeans果個J呀!
HAHA...
見到你D相....就想比你R啦~~~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆