上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.6k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 30-6-2009 00:33 發表 查看引用來源

係呀..仲以為以前杜馬士個隊~~~:smile_14:
睇黎C兄都系果个年代嘅籃球愛好者喎!:smile_o12:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

你搵到知音人???

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-30 12:15 AM 發表 查看引用來源

其實果時我真係唔知做左D咩....我只係坐係果度休息....
唉...我有我自己既麻煩野:smile_o08: ....不然也可以同大家出個專題包膠......針對性報導下BB戰況:smile_o01:

我今次都MISS左咁多正野冇睇添:smile_o03:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-30 12:22 AM 發表 查看引用來源
我重看到 謝安琪 ...:smile_46: [/quote

[quote]原帖由 TCLHK 於 2009-6-30 12:33 AM 發表 查看引用來源
收到謝謝
你們2個有精彩片段要同眾兄弟分享下喎....:smile_o10:

引用:
原帖由 robbenpan 於 30-6-2009 00:47 發表 查看引用來源

你搵到知音人???
唔知算唔算搵到啦! 但系我正是果个年代的球迷!:smile_o06:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

仲有洛文....bill林伯~~~當年打公牛最好睇~~:smile_38:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 01:02 AM 發表 查看引用來源

唔知算唔算搵到啦! 但系我正是果个年代的球迷!:smile_o06:  
以前睇明珠台播...公牛常規賽贏最強個年開始睇,..:smile_13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 30-6-2009 01:03 發表 查看引用來源

仲有洛文....bill林伯~~~當年打公牛最好睇~~:smile_38:
我仲有洛文七彩頭果D T-shirt响樹!:smile_o01:

仲記得伯賓嘛!

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-30 01:08 AM 發表 查看引用來源

我仲有洛文七彩頭果D T-shirt响樹!:smile_o01:

仲記得伯賓嘛!
洛文七彩頭果D T-shirt真係經典..當年好對人有...
柏賓:smile_04: 我有紅色all star個對鞋...勁鐘意佢...實而不華....洛文未轉過公牛時...有年柏賓仲佢同打架...:smile_52:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 30-6-2009 01:06 發表 查看引用來源

以前睇明珠台播...公牛常規賽贏最強個年開始睇,..:smile_13:
公牛皇朝已經系我第三春喇!:smile_o06:

我早在80年頭已經迷L.A.同Boston,
當年齍睇魔術手VS小鳥已經开心到死喇!:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆