上一頁下一頁
發新話題

迎接七一回歸...狂賀六三零..花刀浪漫之夜...星期二出戰CP

收藏  |  訂閱
333  10.2k

引用:
原帖由 T-65 於 2009-6-29 02:25 PM 發表

第一鋪明買明賣嘟想呃 ... 貢 cheap :smile_o01:
乜 cheap 呀, 佢自願就唔係呃啦, 舢舨同炮艇有好大出入架.
最緊要大家開心啫!

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-6-29 02:27 PM 發表 查看引用來源
千祈咪制, 3P一定要两條女好夾, 可以互咀互助先至好玩.
想玩3P就一定要向條女入手, 由佢揀合佢心水嘅.
所以咪係要搵鴛鴦飯盒囉 :smile_o10:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-6-29 02:27 PM 發表 查看引用來源

千祈咪制, 3P一定要两條女好夾, 可以互咀互助先至好玩.
想玩3P就一定要向條女入手, 由佢揀合佢心水嘅.
咁好簡單姐, 先溝一件foc, 再俾800蚊佢叫佢去花街揀條合佢心水既女一齊返房玩雙飛, 又得咗!

引用:
原帖由 T-65 於 2009-6-29 02:33 PM 發表 查看引用來源

個個嘟夾兩件倉落 K , 阿公唔該收加一 :smile_o01:
多謝你上次d化妝品:smile_o13:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-6-29 02:34 PM 發表 查看引用來源
乜 cheap 呀, 佢自願就唔係呃啦, 舢舨同炮艇有好大出入架.
最緊要大家開心啫!  
好 ... 跟你學野 :smile_o01:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-29 02:35 PM 發表 查看引用來源
咁好簡單姐, 先溝一件foc, 再俾800蚊佢叫佢去花街揀條合佢心水既女一齊返房玩雙飛, 又得咗!
但係佢分分鐘揀件扒過你嘆 ...咪弊 :smile_o03:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-6-29 02:36 PM 發表 查看引用來源

多謝你上次d化妝品:smile_o13:
搞靚你條女係我既任務 :smile_38:

引用:
原帖由 T-65 於 2009-6-29 02:39 PM 發表 查看引用來源

但係佢分分鐘揀件扒過你嘆 ...咪弊 :smile_o03:  
遇到咁環境, 叫條豬扒係我後面幫手推屁股, 等我慳d力算數  :smile_42:

引用:
原帖由 T-65 於 2009-6-29 02:41 PM 發表 查看引用來源

搞x你條女係我既任務 :smile_38:  
一時睇唔到個字, 仲以為你想起的文尾注添  :smile_40:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-29 02:47 PM 發表 查看引用來源
遇到咁環境, 叫條豬扒係我後面幫手推屁股, 等我慳d力算數  :smile_42:
哇 ... 800 玩扒推又的確係幾慳喎 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆