上一頁下一頁
發新話題

R's 13-6 頭目瘋狂生日有錢佬派對 (3日3夜報告)全篇完

收藏  |  訂閱
656  23.5k

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-16 10:07 PM 發表 查看引用來源

梗係 ok 啦 :smile_34:

係皮膚差啲囉 :smile_42:
呵呵 ...........我只係見到一幕老婆幫老公抺汗既SWEET場面O者  

咁你要俾多的護膚品佢用用喇!!:smile_30:

:smile_13:
引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 10:03 PM 發表 查看引用來源

即係發生咩樹呢:smile_41:
係照顧當日既阿嫂姐!:smile_30: :smile_30:
話說當晚開始我個件同你同阿嫂飲左幾杯之後我咪搵人玩囉放佢係到,點知無耐我同佢上左房連燒豬都無食到呀:') 咁就出事啦,佢姐妹好似比人帶左去老強咁係咁叫佢去接佢開頭都無理,但我諗係個過程一面佢起碼打左10幾次黎 最後都我都叫佢返去吧,點知我出聲佢又唔想走咁都唔知佢想點:smile_39: 諗住比埋家用佢啦又好似唔想收剩係望住你又唔出聲:smile_13: 貢我咪將d家用夾硬入佢身囉:smile_13: 跟住同佢講妳乖啦返去睇下d姐妹先我無咩事,跟手送佢返去之後咪飛的去搵返你地囉

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-16 10:06 PM 發表 查看引用來源

即係話你返到富記揾啦 :smile_41:
唔係呀叫上房咋:smile_13:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-16 10:07 PM 發表 查看引用來源

梗係 ok 啦 :smile_34:

係皮膚差啲囉 :smile_42:
我仲記得我同你傾開先知大家d口味有d似添:smile_47:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 10:11 PM 發表 查看引用來源
唔知阿嫂個高表妹皮膚滑唔滑呢?
呢個問題, 我諗應該要揾某人答你先得 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 10:11 PM 發表 查看引用來源

唔知阿嫂個高表妹皮膚滑唔滑呢?
高表好個晚係唔係到家:smile_41:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-16 10:14 PM 發表 查看引用來源

話說當晚開始我個件同你同阿嫂飲左幾杯之後我咪搵人玩囉放佢係到,點知無耐我同佢上左房連燒豬都無食到呀:') 咁就出事啦,佢姐妹好似比人帶左去老強咁係咁叫佢去接佢開頭都無理,但我諗係個過程一面佢起 ...
咁好表現,下一次睇黎可以foc私有化喎!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 10:14 PM 發表 查看引用來源
呵呵 ...........我只係見到一幕老婆幫老公抺汗既SWEET場面O者  
咁你要俾多的護膚品佢用用喇!!:smile_30:
呢啲咪係好老婆囉, 知我周圍走唔停, 一見我得閒小小就會番埋身邊照顧我 :smile_o12::smile_o12:

已經問緊我自己表姐有冇咩好藥膏買俾佢用 :smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-16 10:14 PM 發表 查看引用來源

話說當晚開始我個件同你同阿嫂飲左幾杯之後我咪搵人玩囉放佢係到,點知無耐我同佢上左房連燒豬都無食到呀:') 咁就出事啦,佢姐妹好似比人帶左去老強咁係咁叫佢去接佢開頭都無理,但我諗係個過程一面佢起 ...
原來你係小神:smile_o10: .......冧到條女連你俾錢佢都唔想收你既:smile_o01: ......叫佢走佢都唔願走:smile_o01: .....同阿神既FOC有得比...利害:smile_o12:

引用:
話說當晚開始我個件同你同阿嫂飲左幾杯之後我咪搵人玩囉放佢係到,點知無耐我同佢上左房連燒豬都無食到呀:') 咁就出事啦,佢姐妹好似比人帶左去老強咁係咁叫佢去接佢開頭都無理,但我諗係個過程一面佢起碼打左10幾次黎 最後都我都叫佢返去吧,點知我出聲佢又唔想走咁都唔知佢想點:smile_39: 諗住比埋家用佢啦又好似唔想收剩係望住你又唔出聲:smile_13: 貢我咪將d家用夾硬入佢身囉:smile_13: 跟住同佢講妳乖啦返去睇下d姐妹先我無咩事,跟手送佢返去之後咪飛的去搵返你地囉
通常呢啲情況, 下一次再揾番呢條女, 佢都會對你好好 :smile_o10::smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆