上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.8k

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-12 11:41 PM 發表 查看引用來源

没去过不知道:smile_13:
你可以上他的QQ空间看的.....有埋D女女相
睇過....好似好一般....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-12 11:42 PM 發表 查看引用來源

睇過....好似好一般....
是呀......所以米堡D评价本来都不是几好嘎啦:smile_39:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-12 11:44 PM 發表 查看引用來源

是呀......所以米堡D评价本来都不是几好嘎啦:smile_39:
咁師兄有咩心水....匯華係好....但貴左少少

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-12 11:48 PM 發表 查看引用來源

咁師兄有咩心水....匯華係好....但貴左少少
其实我觉得间间都好像差不多.......但好像半岛D服务多D咯......

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-12 11:54 PM 發表 查看引用來源

其实我觉得间间都好像差不多.......但好像半岛D服务多D咯......
我都係咁覺得....間間SN都一定有好野係入面....睇下自己好唔好彩!!!!
我既重點係房靚同房錢平

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

我都係咁覺得....間間SN都一定有好野係入面....睇下自己好唔好彩!!!!
我既重點係房靚同房錢平
现在最便宜好像是鱼信喇嘛.......好像先50房钱
red c都两个人去好像是免一个人的,都几底的.......

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-13 12:00 AM 發表 查看引用來源

现在最便宜好像是鱼信喇嘛.......好像先50房钱
red c都两个人去好像是免一个人的,都几底的.......
但d女又好似冇匯之頭咁好咁....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-13 12:06 AM 發表 查看引用來源

但d女又好似冇匯之頭咁好咁....
哦.....汇字头的我就没去过啊......我都是它们贵D咯

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-13 12:09 AM 發表 查看引用來源

哦.....汇字头的我就没去过啊......我都是它们贵D咯
但我第一次去匯華....果條女真係好落力....4月果時....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-13 12:17 AM 發表 查看引用來源

但我第一次去匯華....果條女真係好落力....4月果時....
半岛D女都好落力架......我试过条女同我玩一字马入:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆