上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.6k

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-6-4 02:42 PM 發表 查看引用來源

你係咪想叉撚廚佢既教主地位?!:smile_o04:
唔敢, 佢贏%哂:smile_30:

大家有冇興趣:smile_41:

14/6/2009  (日) 晏架街                    
5 - 9 pm
暫定三角賽 太子DFC +  大角咀DFC + 待定球隊

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-6-4 14:45 發表 查看引用來源
唔敢, 佢贏%哂:smile_30:
算你知機:smile_o10:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-6-4 02:49 PM 發表 查看引用來源

算你知機:smile_o10:
問你怕未:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

我 O 晒咀....:smile_40: 但係我都係覺得尋晚賭馬果條友可愛D.....
佢果d係需要人溝通與關懷:smile_44:

雜牌軍(帶黃衫)友賽大腸鄰居隊

25/6 (四) 荔枝角三期  9-11
1. Dee
2. 奇
3. 精 (我要士哥)
4. billy

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-6-4 02:46 PM 發表 查看引用來源
大家有冇興趣:smile_41:

14/6/2009  (日) 晏架街                    
5 - 9 pm
暫定三角賽 太子DFC +  大角咀DFC + 待定球隊
TBC:
1. billy 踢得gei機會好微

引用:
原帖由 mrsvvti 於 4-6-2009 15:06 發表 查看引用來源

TBC:
1. billy 踢得gei機會好微
星期日係煩D...:smile_42:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-4 03:03 PM 發表 查看引用來源
雜牌軍(帶黃衫)友賽大腸鄰居隊

25/6 (四) 荔枝角三期  9-11
1. Dee
2. 奇
3. 精 (我要士哥)
4. billy
sorry, 個場買唔到....要取消喇:smile_38: :smile_39:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

我 O 晒咀....:smile_40: 但係我都係覺得尋晚賭馬果條友可愛D.....
果條%頭~~~~下次行雷實中佢架~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆