上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 22

收藏  |  訂閱
1.5k  9.9k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:52 PM 發表 查看引用來源

kenny,,未ar,,咁早去看門口1呀:smile_30:
返pt:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:49 PM 發表 查看引用來源

你好鍾意飛車架,,因電單車我就坐個個FEEL好爽,,思家車,真喺未TRY個飛住感覺
我鐘意游車河,鐘意渣電單車多個渣私家車好多好多...

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:51 PM 發表 查看引用來源

好呀,,,喺MK,,因我FD 攪PARTY ,50幾人TST

其實我POST 我有時都會叫D人出離相聚下架,好似前幾日我地食完日本野,,之後飲野

在乎喺大家出離傾下,玩下,,好開心,,因大家都好攪笑,你得閒都可以出下離 ...
好好....幾點,係邊...我就時間

sorry等我20 min,因我喺home食飯先,,好快回

心宜姐姐你好
我係新手多多指教

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:56 PM 發表 查看引用來源
sorry等我20 min,因我喺home食飯先,,好快回
慢慢食啦 20mins點食呀,起碼30mins啦:smile_34:

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:55 PM 發表 查看引用來源

好好....幾點,係邊...我就時間
不完你好

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:54 PM 發表 查看引用來源

我鐘意游車河,鐘意渣電單車多個渣私家車好多好多...
我就鐘意私家車多d
型d

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:52 PM 發表 查看引用來源

kenny,,未ar,,咁早去看門口1呀:smile_30:
你約左幾點呀?
佢好似話佢8點幾就到嫁啦喎:smile_46:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:03 PM 發表 查看引用來源

你約左幾點呀?
佢好似話佢8點幾就到嫁啦喎:smile_46:
邊個佢呀

迪迪,,我‘好似無同你講個wo:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆