上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭狗

收藏  |  訂閱
742  5.0k

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-27 03:39 AM 發表

比我傳染左:smile_41:
你冇咁大威力:smile_42:
我只係...唔開心者...:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 27/4/2009 03:39 發表 查看引用來源

我地雖然窮,但係唔講大話,唔打交.讀好d書,將來做個對社會有用既人:smile_38:
死火...同你應該係offline 咗~:smile_35:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-27 03:38 AM 發表
咁呀...出嚟囉...我又死咗咯..都唔會嚇死架啦~

唔準你咁講~:smile_44:
有機會既都想見下

明ga la :smile_34:

沖完...:smile_38:

好鬼凍呀..咩事:smile_42:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-27 03:41 AM 發表
死火...同你應該係offline 咗~:smile_35:
我地雖然窮,但唔講大話,亦唔會打架,唔屬自己既野我地係唔會拎,窮都要窮得有骨氣!:smile_38:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-27 03:39 AM 發表

總之我唔係導演啦..
原來係主腳, 失覺o西

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-27 03:42 AM 發表
沖完...:smile_38:

好鬼凍呀..咩事:smile_42:
凍呀?!...係咪因為d水溫唔arm呀:smile_24:我冇用.....水溫都較錯...:smile_24:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-27 03:41 AM 發表

你冇咁大威力:smile_42:
我只係...唔開心者...:smile_13:
但係又5知點解唔開心:smile_41:

引用:
原帖由 y_e_e 於 27/4/2009 03:41 發表 查看引用來源

有機會既都想見下

明ga la :smile_34:
ok ok..我最鍾意識新朋友..

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-27 03:43 AM 發表 查看引用來源

凍呀?!...係咪因為d水溫唔arm呀:smile_24:我冇用.....水溫都較錯...:smile_24:
水溫正確呀..:smile_40:

但係我次次沖完涼都凍架..唔知點解..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆