上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.2k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:30 AM 發表

仲以為你叫佢....將自己d相印成街招周圍派添
哈哈.咁樣只會嚇親人咋 :smile_30:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 10:30 AM 發表 查看引用來源
你講丫 邊忽吸丫
:smile_44:面尖尖...眼大大....鼻高高.....咀細細囉:smile_34:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:30 AM 發表

仲以為你叫佢....將自己d相印成街招周圍派添
我實塞爆你信箱先

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 10:29 AM 發表 查看引用來源
係得呢道囉:smile_40: 出面果D當我臭四:smile_13:
臭咪冲多幾次涼囉

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-26 10:31 AM 發表 查看引用來源
優惠過咗就冇架喇 下次請早啦
:smile_13:貢你即係恰我細路女唔識野啫:smile_24:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:25 AM 發表 查看引用來源

你好呀....你隻狗狗好可愛呀...係咪你自己養架:smile_40:
你好...今日好多人讚狗狗..我代佢多謝大家呀
係呀....由細開始養...呢家老人家忝.......:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 10:32 AM 發表

:smile_44:面尖尖...眼大大....鼻高高.....咀細細囉:smile_34:
深田恭子呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-26 10:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈.咁樣只會嚇親人咋 :smile_30:
應該唔會既....至多一出街....d人用左唔知咩眼光望佢:smile_44:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-26 10:32 AM 發表
臭咪冲多幾次涼囉
hi落你度先:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 10:32 AM 發表 查看引用來源
我實塞爆你信箱先
:smile_39:我巧窮架......居無定所.....你放係郵筒到.....通知我去拿啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆