上一頁下一頁
發新話題

誠徵認真女朋友/net fd都可

收藏  |  訂閱
448  3.8k

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-22 09:53 PM 發表 查看引用來源
fu左mask :smile_40:
我以為冇人黎過添:smile_39:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-23 02:46 AM 發表

我以為冇人黎過添:smile_39:
:smile_15:  HI....

須然已到了食LUNCH的時候都要講....:smile_13:
早晨呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 bo-be520 於 2009-4-23 01:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_15:  HI....

須然已到了食LUNCH的時候都要講....:smile_13:
早晨呀~~:smile_38:
hello~~我剛剛先收工返黎:smile_39:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-24 12:07 AM 發表 查看引用來源

hello~~我剛剛先收工返黎:smile_39:
今晚收咁夜ge:smile_41:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

今晚收咁夜ge:smile_41:
係啦....俾個衰客搞到晏晒:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-24 12:15 AM 發表 查看引用來源

係啦....俾個衰客搞到晏晒:smile_22: :smile_22:
有乜嘢搞...可以搞到晏呀:smile_41:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-24 12:17 AM 發表 查看引用來源

有乜嘢搞...可以搞到晏呀:smile_41:
佢遲到囉...本來約左九點....跟住又話遲半個鐘
結果十點三先出現:smile_22: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-24 12:19 AM 發表 查看引用來源

佢遲到囉...本來約左九點....跟住又話遲半個鐘
結果十點三先出現:smile_22: :smile_42: :smile_42:
嘩...咁你咪on居居咁等左好耐:smile_14: ....不過唔好嬲啦....做嘢係咁架喇:smile_39:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-24 12:21 AM 發表 查看引用來源

嘩...咁你咪on居居咁等左好耐:smile_14: ....不過唔好嬲啦....做嘢係咁架喇:smile_39:
我梗知啦....都要焗等架啦:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-24 12:27 AM 發表 查看引用來源

我梗知啦....都要焗等架啦:smile_39: :smile_39:
咁就叻喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆