上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(50)

收藏  |  訂閱
743  4.8k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-4-15 01:13 PM 發表 查看引用來源

但我覺得你今日特別燥d...:smile_13:
天口開始興

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: .....係咩...........咁等我食支煙, 好好咁檢討下先.......:smile_43:
咁都得呀...

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

天口開始興
所以d人好燥...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-4-15 01:16 PM 發表 查看引用來源

咁都得呀...
檢討完畢.....都係果句......一向都係咁上下啦......:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-4-15 01:16 PM 發表

所以d人好燥...:smile_13:
係咁上下...唉:smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-15 01:27 PM 發表 查看引用來源

檢討完畢.....都係果句......一向都係咁上下啦......:smile_30:
紫爸, 幾時得閒show 下quali.....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-15 01:31 PM 發表 查看引用來源

SHOW咩QUALI?? 我文又唔得, 武又唔得.....可以蘇乜??:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-15 01:31 PM 發表 查看引用來源

佢個肚腩呀:smile_14:

你咁夠薑叫佢show佢最自豪既肚腩:smile_14: :smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-15 01:34 PM 發表 查看引用來源

佢個肚腩呀:smile_14:

你咁夠薑叫佢show佢最自豪既肚腩:smile_14: :smile_14: :smile_30:
我唔知定架.....
細路仔唔識世界....:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-15 01:33 PM 發表 查看引用來源

SHOW咩QUALI?? 我文又唔得, 武又唔得.....可以蘇乜??:smile_41:
蘇don't 波:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆