上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[89]

收藏  |  訂閱
740  6.0k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-14 05:01 PM 發表 查看引用來源
唔係我,,,係da da,,去架步搵女,,,,走lu.....:smile_43:
咁你快D返...............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 05:04 PM 發表 查看引用來源

咁你快D返...............:smile_30: :smile_30:
ching ching,我回來了,大家好

每天夕陽西沉的時候,都必須向你說再見啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-14 05:18 PM 發表 查看引用來源

ching ching,我回來了,大家好
蓉蓉你去左邊呀...........又去HIGH TEA

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-14 05:19 PM 發表 查看引用來源
每天夕陽西沉的時候,都必須向你說再見啦
一陣見...............

Sor Por 嚟架~~

舊既唔去,新的唔來,過去就由得佢過去啦,忘記過去,迎接新的將來吧,總有人能替代的話唔定重好過之前那個。

引用:
原帖由 fuck88 於 2009-4-14 05:22 PM 發表 查看引用來源
舊既唔去,新的唔來,過去就由得佢過去啦,忘記過去,迎接新的將來吧,總有人能替代的話唔定重好過之前那個。
亞生...........你無事MA,
係唔係搵錯地方呢:smile_35:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 05:27 PM 發表 查看引用來源

亞生...........你無事MA,
係唔係搵錯地方呢:smile_35:
我係黎搵妳架....鍚鍚先

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-4-14 05:28 PM 發表 查看引用來源

我係黎搵妳架....鍚鍚先
唔好講野..........COME ON BABY

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 05:30 PM 發表 查看引用來源

唔好講野..........COME ON BABY
我黎喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆