上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 11:18 PM 發表 查看引用來源

呢個茄菲布公仔~:smile_40: 知唔知邊度有得買呀~:smile_38:
這裡應該幫到妳..
http://hk.myblog.yahoo.com/happyprincessmelody/article?mid=320

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 10:54 AM 發表 查看引用來源
小天使在兒童節的早上向大家問好啊~ 小天使依家睇緊無線播放的茄菲貓電影啊~:smile_40:
只要見到"茄菲"的樣子,小天使就會好開心的啊~:smile_30: I love  "茄菲" ~:smile_40: :smile_40: :smile_40 ...
兒童節的早上..:smile_14:  
4月4日  清明節  星期六 ..
兒童與先人撞日..:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-3 11:18 PM 發表 查看引用來源

善財童子

:smile_46:
今天兒童節, 觀音特許童子破身..:smile_44:
但對唔住, 善財難捨..:smile_39:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-4 12:26 PM 發表 查看引用來源

這裡應該幫到妳..
http://hk.myblog.yahoo.com/happyprincessmelody/article?mid=320

哈哈~:smile_30:  紅孩兒真係神通廣大啊~ 似乎無咩0野可以難到你~:smile_40:
小天使真係唔可以無左紅孩兒 - 你呢個 "茄菲 " 大使啊~ 鍾情於茄菲的fans....:smile_35: 不容錯過啦~
加菲貓在美國出世的,可是加菲貓移了民,牠已經不在美國了。原來加菲貓是移民了來香港!還有兩頭住家呢~

無言感激....  

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 01:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈~:smile_30:  紅孩兒真係神通廣大啊~ 似乎無咩0野可以難到你~:smile_40:
小天使真係唔可以無左紅孩兒 - 你呢個 "茄菲 " 大使啊~ 鍾情於茄菲的fans....:smile_35: 以下兩間店舖就不容錯過啦~: ...
快刪除 1. 2. 地址..  
這會觸犯論壇版規.. :smile_27:

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-4-4 01:16 PM 發表 查看引用來源

快刪除 1. 2. 地址..  
這會觸犯論壇版規.. :smile_27:
......... 刪除左啦~幸好有釭孩兒提醒小天使咋~:smile_27:

小天使要去街街啦~:smile_43:  祝大家兒童節假日愉快啊~:smile_40:

妳都要開心
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 01:38 PM 發表 查看引用來源
小天使要去街街啦~:smile_43:  祝大家兒童節假日愉快啊~:smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-4 01:44 PM 發表 查看引用來源
妳都要開心  
小天使回來了啊~ 你好嗎~ 今日有無去街街呀~:smile_38:

去左同朋友食飯
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-5 12:35 AM 發表 查看引用來源

小天使回來了啊~ 你好嗎~ 今日有無去街街呀~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆