上一頁下一頁
發新話題

我朋友同條女搞到...

收藏  |  訂閱
295  33.4k

引用:
原帖由 毛茸茸 於 2009-3-23 07:02 PM 發表 查看引用來源

里D 女女玩完就算架啦..
同你講金就得.. 同你講心咩.
大把男人俾囡囡呃曬D錢..到最後都未知自己做左傻仔.
師兄~叫你朋友咪硬膠.回頭是岸啦
唉,但係我朋友仲好鍾意佢喎,我同佢講MUD都唔聽架啦,咁先至叫沉船...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-3-24 12:00 PM 發表 查看引用來源

唉,但係我朋友仲好鍾意佢喎,我同佢講MUD都唔聽架啦,咁先至叫沉船...
𨳒你老味, 你朋友傻架, 乜撚都講俾你聽, 甘佢扑嘢嘖幾多粒精, 屙屎屙幾多舊有冇話埋俾你聽呀???!!:smile_38:

引用:
原帖由 孝哥 於 2009-3-24 12:16 PM 發表 查看引用來源

𨳒你老味, 你朋友傻架, 乜撚都講俾你聽, 甘佢扑嘢嘖幾多粒精, 屙屎屙幾多舊有冇話埋俾你聽呀???!!:smile_38:
孝哥,依家芯姐你都得到手啦,做MUD咁燥呀?:smile_46: 你梗係以為個主角係我呢,點解會咁清楚 ,個個係我老友呢架,我地成日傾心事,尤其啲男人嘢,佢條女我都好熟架,大家成日一起食飯傾計打牌,所以咪知道好多嘢囉 你梗係冇啲咁既知己,不過睇你都冇架啦,疑心咁大,人地點同你交心呀

請問龍虎亂舞兄,你朋友多大???以前拍拖過沒有???

快d轉手囉:smile_40:

引用:
原帖由 金童 於 2009-3-24 01:10 PM 發表 查看引用來源
請問龍虎亂舞兄,你朋友多大???以前拍拖過沒有???
33,好似拍過4次拖...

一個字撇:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-3-24 12:54 PM 發表 查看引用來源

孝哥,依家芯姐你都得到手啦,做MUD咁燥呀?:smile_46: 你梗係以為個主角係我呢,點解會咁清楚 ,個個係我老友呢架,我地成日傾心事,尤其啲男人嘢,佢條女我都好熟架,大家成日一起食飯傾計打牌 ...
𨳒, 講多無謂, 如果呢單嘢真係你朋友, 你post上嚟為乜鳩先?? 呢d case日日都有幾十單啦
上去玩女嘅嘢好撚簡單, 一個字: 錢
如果你有幾百萬身家, 就吾志在佢呃嗰幾十萬啦
平有平玩, 貴有貴玩
做男人嘅嘢, 出得嚟玩就先要知道自己乜嘢料
住公屋揸貨van嘅就安份守已得閒去食吓快餐就算鳩數, 吾好撚又走去學人充大頭鬼扮暴發户

回覆 226# 的帖子

也不是沒拍拖經驗呀??? 怎麼............我一個朋友沒拍過拖才有這樣低能的沉船行為.....

33也不小了...........:smile_39:

引用:
原帖由 金童 於 2009-3-24 01:37 PM 發表 查看引用來源
也不是沒拍拖經驗呀??? 怎麼............我一個朋友沒拍過拖才有這樣低能的沉船行為.....

33也不小了...........:smile_39:
如果佢真係鍾意都吹佢唔脹,因為愛呢樣嘢真係好難解釋,冇分年紀,又或者佢第一次同大陸女女拍拖啩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆