上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.5k

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-13 10:37 PM 發表

你用錢同性去比較
咁我覺得你將呢兩樣野定義為同一樣野囉

賺錢唔比條女用,
同條女唔想扑有咩關係

當一個人愈唔想做個件事既時候
你愈迫佢,咪更加唔想
發生呢d事唔係更加去迫佢
而係去同佢傾,商量
認同, 一個係物質上既野, 另一樣係感官上既,點有得比較

無錯認同忍唔到就偷食真係谷左好耐, 但都需要同個正印問番點解唔做, 講講下可能又俾番呢

不過如果你唔想正印知既就請偷食之後抺下咀

引用:
原帖由 gp78 於 2009-3-13 10:45 PM 發表 查看引用來源

haha.. just woke up and getting ready to work...

am i right? he is already 33.... no sex? really sucks....
:smile_24::smile_24:係啊..真係几慘..
:smile_35:你果邊几點啊.. :smile_19:我都開始眼訓

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 10:46 PM 發表
:smile_24::smile_24:係啊..真係几慘..
:smile_35:你果邊几點啊.. :smile_19:我都開始眼訓
7:47am...

go sleep la, i'll get off la.. (need to dress up and fix my hair)
pm me if u miss me la.. hahhaa..  just kidding

引用:
原帖由 initialr 於 2009-3-13 10:45 PM 發表 查看引用來源

認同, 一個係物質上既野, 另一樣係感官上既,點有得比較

無錯認同忍唔到就偷食真係谷左好耐, 但都需要同個正印問番點解唔做, 講講下可能又俾番呢

不過如果你唔想正印知既就請偷食之後抺下咀
我唔理佢咩情況
有冇sp都好
總之係為sex而散就一定比人鬧緊

引用:
原帖由 gp78 於 2009-3-13 10:48 PM 發表 查看引用來源

7:47am...

go sleep la, i'll get off la.. (need to dress up and fix my hair)
pm me if u miss me la.. hahhaa..  just kidding
我出門口整頭都要整十分鐘...好麻煩..
:smile_35::smile_35:玩多陣先.. 天日仲要返學

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-13 10:48 PM 發表

我唔理佢咩情況
有冇sp都好
總之係為sex而散就一定比人鬧緊
唔知佢喇,意見就俾左

樓主自己誋下喇

引用:
原帖由 initialr 於 2009-3-13 10:52 PM 發表 查看引用來源

唔知佢喇,意見就俾左

樓主自己誋下喇
佢出得post,講得出咁既想法
就已經代表左佢覺得佢條女唔岩

我相信大把男人都係咁既想法
呢d男人..要唔要都罷

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-13 10:53 PM 發表

佢出得post,講得出咁既想法
就已經代表左佢覺得佢條女唔岩

我相信大把男人都係咁既想法
呢d男人..要唔要都罷
佢講左, 咪有佢搵女扑

如果佢正印唔知既都係一種幸福.........................

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-13 17:28 發表 查看引用來源
同女友一齊11年了
近3年女友幾乎完全唔想同我做...
次次都話累.....一係就是是但但咁
一個月先做得一次....
有時我話好想要, 佢又唔理我
一味鬧我咸濕, 話我三十幾歲人仲咁咸濕
(佢好保守....成日覺得男人想扑 ...
係咁叫雞囉…次次唔同女都幾爽!到你女友過你屋企果陣…總之你掂都唔好掂你條女…以其人之道還至其人之身!繼續做你既保守女友男友…係佢面前就同佢鬥保守…(個腦要不停咁諗…得…你唔比我搞丫嗎…我就呢世都唔掂你,淨係掂其他女人!到佢有一日想要…你就同佢講…喂…唔好搞呀…我唔想搞,總之對住佢…淨係保持簡單拍拖關系…最多都係拖手算…咀都唔好咀…一於同佢玩大佢…總之我永遠都唔會同你做,久而久之就可以輕鬆咁成為分手既理由…呢d野睇你點睇!我有我繼續同其他女玩…又繼續做你既保持男友…(心諗)你唔比我掂丫嗎…我就呢世都唔掂你一定架啦!

引用:
原帖由 車仔健 於 2009-3-13 10:58 PM 發表 查看引用來源
係咁叫雞囉…次次唔同女都幾爽!到你女友過你屋企果陣…總之你掂都唔好掂你條女…以其人之道還至其人之身!繼續做你既保守女友男友…係佢面前就同佢鬥保守…(個腦要不停咁諗…得…你唔比我搞丫嗎…我就呢世都唔掂你, ...
Good Idea

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆