上一頁下一頁
發新話題

北遊記 @1/3 中山飯局遊記

收藏  |  訂閱
2.0k  17.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 16:45 發表
點少得我呢:smile_04:
中山師兄歸晒位:smile_30:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-3 04:55 PM 發表
落去食碗歺旦面..見到有人賣蛇浸酒嚇到快D走咁米返上樓囉:smile_40:
你怕蛇。。:smile_41:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-3-3 16:58 發表 查看引用來源
你怕蛇。。:smile_41:
佢係怕劏蛇果個,佢怕人地攞佢條大蛇黎浸酒!

車兄, $150蚊酒店住得過, 請問係边間?

點解我整左相之後 ... 咁多人都一齊整既

下次我地自己諗個 "中山友logo" ...

跟住一齊放"中山友logo"  做簽名檔

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-3-3 17:16 發表 查看引用來源
點解我整左相之後 ... 咁多人都一齊整既

下次我地自己諗個 "中山友logo" ...

跟住一齊放"中山友logo"  做簽名檔
呢個係好提議,問題係,咩先可以代表到中山呢?

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-3 05:08 PM 發表
車兄, $150蚊酒店住得過, 請問係边間?
銀怡。。好似星期一至五160。。
星期六日就150。。呢個系我既VIP OFFER:smile_44:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-3-3 05:19 PM 發表

呢個係好提議,問題係,咩先可以代表到中山呢?
孫中wai:smile_30:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-3-3 17:05 發表

咁咪自已飲返保數囉:smile_22:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-3-3 05:05 PM 發表

高佬條大蛇俾女劏到慣啦, 差在唔浸酒啫, 冇有怕.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆