上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 (全成團)有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k [第三版]

收藏  |  訂閱
561  4.7k

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-27 04:40 PM 發表 查看引用來源
有錢佬肚兜加光豬豬團

自己投入個陣、一斉光猪啊 :smile_38:  
下.....唔係瓜...自己都要光豬...唔係就係女咩....

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-27 04:40 PM 發表 查看引用來源
有錢佬肚兜加光豬豬團

自己投入個陣、一斉光猪啊 :smile_38:  
我試o左啦, 佢一定係冇睇 report

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-2-27 04:39 PM 發表 查看引用來源

我幫你通知朋身在有錢佬o既團長了
thx....C兄(老)煩了...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-2-27 04:43 PM 發表 查看引用來源

正唔正先:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-2-27 04:40 PM 發表 查看引用來源

出返三個加分 report 先得
1、車輪手大戦小肥光猪            +15分

2、逆車輪口車爆宿敵車輪后          +18分

3、車輪3式混千鳥手決戦紅肚兜光猪猪   +17分

不日出報告 

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-2-27 04:45 PM 發表 查看引用來源
正唔正先:smile_47: :smile_47:
正爆, 睇哩分 report 麻

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9143216&extra=page%3D4

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-2-27 04:43 PM 發表 查看引用來源

等我仲係咁推:smile_39:       

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

1、車輪手大戦小肥光猪            +15分

2、逆車輪口車爆宿敵車輪后          +18分

3、車輪3式混千鳥手決戦紅肚兜光猪猪   +17分 ...
師兄真係創意無限

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-2-27 04:49 PM 發表 查看引用來源

師兄真係創意無限
無o的新意、辺好玩架  

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-27 04:51 PM 發表 查看引用來源

無o的新意、辺好玩架  

咁果三分 report 你幫我創埋 d 內容佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆