上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss ,徵朋友93

收藏  |  訂閱
742  6.6k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:11 PM 發表 查看引用來源

妳只是爭取妳所擁有的~ :smile_30:
咁又係呀.是我的東西.別人不能搶呀.我重十分自   c..呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:14 PM 發表 查看引用來源

講真.我全部都唔贏.不過.多謝你讓蓉兒,心感激

你文字,意思好.比我強.我有時真是用字寫不到我的意思:smile_39: 真是麻麻地.重有時看不明人家的貼.太差是蓉兒:smile_42:

這個就更不來,我定入醫院了, 我全輸:smile_27: :smile_27:
有空我會教妳~

但蓉兒放心,摔跤只須摟摟抱抱碌地沙便成~  

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

我真是寫得你不明呀:smile_14: 真是差呀:smile_42:
我話你想,,,,,,,,,,,,,,我.就用一個好的公仔呀.:smile_40: 這個不好呀
我想乜野?:smile_41: 應該用甚麼公仔?:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:20 PM 發表 查看引用來源

有空我會教妳~
多謝你呀 .我最大的問題是有時看不明.又自以為是呀:smile_39:

但蓉兒放心,摔跤只須摟摟抱抱碌地沙便成~  
咁做乜要摔呀.不是打過呀:smile_14: 重要在地上滾呀.件衫會污的呀:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:19 PM 發表 查看引用來源

咁又係呀.是我的東西.別人不能搶呀.我重十分自   c..呀:smile_30: :smile_30:
汗顏中 那有人搶了~ :smile_27:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:22 PM 發表 查看引用來源

我想乜野?:smile_41: 應該用甚麼公仔?:smile_41:
怕了你呀
你想錫我就用個 公仔.我才答應呀. 你真是呀.真看不明定假看不明呀:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:25 PM 發表 查看引用來源

汗顏中 那有人搶了~ :smile_27:
我的第6感告訴我,,,,,,,,,,有的:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你幾時會咁謙虛呀:smile_14: :smile_14: 我有否看錯.擦擦眼睛先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

無事呀.聽聞你已有女友了.......唔記得要恭喜你呀
唔好死呀.買了保險先呀:smile_30: :smile_30:
邊個講....無咁事:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:24 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀 .我最大的問題是有時看不明.又自以為是呀:smile_39:

咁做乜要摔呀.不是打過呀:smile_14: 重要在地上滾呀.件衫會污的呀:smile_13:
唔,咁妳以後要虛心受教,聽晒我文曲話~ 嘻嘻.........

:smile_30: 笑死我,緊係要摔唔要打,摔跤可攬埋一舊呀:smile_30: (放心,有軟墊) :smile_40:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-22 11:29 PM 發表 查看引用來源
邊個講....無咁事:smile_14:
係人都知呀:smile_38: :smile_38: .上次見到你的phone個女仔呀.我生日會的個次呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆