上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【185】

收藏  |  訂閱
736  4.6k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 11:58 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 可能想得到人認同掛!
比自己gf 知道佢咪又會唔開心:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-19 11:56 AM 發表 查看引用來源

佢都係尋日先通知我...要我做姐妹:smile_42:
咁妳就做好朋本份:smile_44: 做好姊妹哩份工:smile_38: 以靚靚姊妹出席引死D兄弟團:smile_38:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-19 11:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 唔開心一定有!

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-19 12:02 PM 發表 查看引用來源

咁妳就做好朋本份:smile_44: 做好姊妹哩份工:smile_38: 以靚靚姊妹出席引死D兄弟團:smile_38:
佢d 兄弟團...我地班姊妹一個都唔識:smile_42:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-19 11:51 發表 查看引用來源

亞樂d fd 係甘架:smile_39:
上至樣貌..身型...下至性格:smile_39:
gf 係佢地揀嘅..又要攞黎比較:smile_39:
因為覺得人地個個好 :smile_44:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-19 11:59 發表 查看引用來源

女仔都會比較bf的 :smile_44:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 12:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 唔開心一定有!
所以我覺得男女都唔應該攞自己bf/gf 同人地比較:smile_39:
講真......傷到大家感情比你贏咗又如何:smile_39:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-2-19 12:06 PM 發表 查看引用來源

女仔都會比較bf的 :smile_44:
所以何必攞自己gf/bf 同人比:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-19 12:04 PM 發表 查看引用來源

佢d 兄弟團...我地班姊妹一個都唔識:smile_42:
就係吾識先引死人:smile_34: 要靚過新娘:smile_14:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

就係吾識先引死人:smile_34: 要靚過新娘:smile_14:
邊有可能靚過新娘:smile_30:
新娘先係主角嘛:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆