上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈錄

收藏  |  訂閱
742  4.3k

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 10:56 AM 發表 查看引用來源

唔駛等了
今日見到我你已經行運啦...........
我日日都偷望妳啦

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 10:53 AM 發表

掛住你嘛..........我次次入親黎你都閃左去搵周小姐
條氣唔順,今日咪早d趁周小姐未勾引你之前
入黎搵左你先囉............ :smile_30: :smile_30:
里幾時黎過呀..我淨係見到小S黎過咋:smile_30:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-2-13 10:56 AM 發表 查看引用來源
車~以為妳好熱情添:smile_45:
就係你咁耐唔見人咪熱lor:smile_35:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-2-13 10:59 AM 發表 查看引用來源
我日日都偷望妳啦
怪不得我日日都心寒,打乞嚏啦................原來真係有人掛住我 :smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-2-13 10:56 AM 發表 查看引用來源

我冇講wor..係里自己發現之嘛
反野:smile_19:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-13 10:54 AM 發表

我己經好唔客氣係架啦...:smile_13:
當日蛇鋪重開里就入黎霸位啦..:smile_30:

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 10:58 AM 發表 查看引用來源

幾點呀..............啼完啦,:smile_30:
以前養果d啼唔完架,時不時角幾下 角到頂唔順劏q左佢:smile_47:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-2-13 10:57 AM 發表
雞啼喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有禽流呀...d雞屎晒:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-2-13 10:58 AM 發表

我部腦無果個程式呀唔揾人幫手都唔得 la:smile_19:
你都可以問下果個人ga bo如果你見到佢ge話
米勒..我夠晒多野做啦

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-2-13 10:59 AM 發表 查看引用來源

里幾時黎過呀..我淨係見到小S黎過咋:smile_30:
有啊...........

諗諗先........有日清清問mimi佢係冰個啦,嘟嘟又問mor唔mor得啦
jason俾人反左半天先知發生咩事,差d係msn 小到mimi拆天啦

跟住尋日嘟嘟問味味幾時請佢食豬骨煲啦,唔記得冰個話終於有幸見到味味一面啦

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆