上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.9k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:33 發表 查看引用來源

係呀...胎毒散唔到........
唔係你 r.....係bb r........佢又唔識r wor, 淨係知痕.......好辛苦架,
如果bb大汗.......仲陰公:smile_13:
所以加下都好小心食野

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:33 發表 查看引用來源

咁你儲左8百萬未呀:smile_38: :smile_38: :smile_30:
我地尼D粗生粗養

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:35 PM 發表 查看引用來源

我地尼D粗生粗養
我果d都係:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:35 PM 發表 查看引用來源

我地尼D粗生粗養
女黎過喎...

唔好咁粗:smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:33 PM 發表 查看引用來源

多謝你地呀, 好想快D放產假, 加上晚晚都訓唔到, 中醫話大肚婆開D藥又唔可以咁重, 要靠我自己...有時真係好痕好辛苦, 咪唯有食西藥止痕LOR
意志力好緊要, 要向好o既方面諗呀
幾時開始有得放呀:smile_38:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:41 發表 查看引用來源

我果d都係:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:41 發表 查看引用來源

女黎過喎...

唔好咁粗:smile_30:
女仔更加要由細訓練佢呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-10 13:41 發表 查看引用來源

意志力好緊要, 要向好o既方面諗呀
幾時開始有得放呀:smile_38:
返埋尼個月

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:44 PM 發表 查看引用來源

女仔更加要由細訓練佢呀:smile_45: :smile_45:
嘩...已經有一套訓練計劃:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:45 發表 查看引用來源

嘩...已經有一套訓練計劃:smile_14: :smile_14:
當然:smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆