上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(25)

收藏  |  訂閱
736  5.2k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:34 AM 發表 查看引用來源

我去左沖涼姐:smile_35:
點解你又咁夜, 你返工返好宴架:smile_41:
我聽朝都要返:smile_27:
我放工夜麻..但係我番早架啵
每日八點半起身..

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:37 AM 發表 查看引用來源

我放工夜麻..但係我番早架啵
每日八點半起身..
咁你咁鬼夜都唔瞓....果然係後生仔:smile_27:
我呢d阿婆唔得啦....瞓少d都想屎:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:42 AM 發表 查看引用來源

咁你咁鬼夜都唔瞓....果然係後生仔:smile_27:
我呢d阿婆唔得啦....瞓少d都想屎:smile_38:
如果我早訓咁即係冇哂私人時間架喇..好難早訓架..:smile_35:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:43 AM 發表 查看引用來源

如果我早訓咁即係冇哂私人時間架喇..好難早訓架..:smile_35:
講唔講得你做乜架, 返八點半放咁夜:smile_41:
好辛苦喎:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:44 AM 發表 查看引用來源

講唔講得你做乜架, 返八點半放咁夜:smile_41:
好辛苦喎:smile_13:
做廚房囉...成個青春係哂公司架喇

心大人, 唔知點解覺得你個名好熟面口
不過我呢d老人家要瞓啦, 希望下次有機會再同你傾計
晚安

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:49 AM 發表 查看引用來源
心大人, 唔知點解覺得你個名好熟面口
不過我呢d老人家要瞓啦, 希望下次有機會再同你傾計
晚安
吓...咁得意...個名熟口面
好夢喇...:smile_15:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:48 AM 發表 查看引用來源
做廚房囉...成個青春係哂公司架喇
咁又係....我以前都有朋友做廚房....好鬼辛苦:smile_27:

vk, 早晨~

各位早晨~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 08:02 發表 查看引用來源
vk, 早晨~

各位早晨~~
morning.......................新年快樂各位 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆