上一頁下一頁
發新話題

鼠年最後一K(紅C)報告

收藏  |  訂閱
309  11.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-23 10:44 AM 發表 查看引用來源

以前馬交單嫖獨賭好鬼孤單架........而家cp係大家庭,有女齊齊食,有酒齊齊隊:smile_30:
你咁快就要休息:smile_39: , 快 d 練好 d 酒量同我飲過添呀!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-23 10:45 AM 發表 查看引用來源

你咁快就要休息:smile_39: , 快 d 練好 d 酒量同我飲過添呀!
我本身都唔係太好酒....去k都唔係為左隊.....係為左囡架嘛~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-23 10:45 AM 發表 查看引用來源

車輪咀果然厲害、又可車女、又可隊酒:smile_30:   

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-23 10:49 AM 發表 查看引用來源

我本身都唔係太好酒....去k都唔係為左隊.....係為左囡架嘛~~!!!:smile_30:
我都係以女為先, 酒量就係慢慢飲飲下就多了

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-23 11:12 AM 發表 查看引用來源

我都係以女為先, 酒量就係慢慢飲飲下就多了
我係以不斷片為原則......:smile_42:

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

車輪咀果然厲害、又可車女、又可隊酒:smile_30:   
成日輸骰俾女, 飲飲下就練成酒遁車輪咀

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-23 11:15 AM 發表 查看引用來源

我係以不斷片為原則......:smile_42:
我都未斷過, 唔係邊會份份 report 都咁長

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-23 11:16 AM 發表 查看引用來源

我都未斷過, 唔係邊會份份 report 都咁長
我都未試過....所以要好好控制,玩一陣又走去吹水......
不過飲到頭痛先最難頂.....真係咩性趣都無晒~~~~:smile_42:

幾好睇.不過好似晒左半日假.比我實在k門口比所有女早到,等到有心水為止

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-23 11:19 AM 發表 查看引用來源

我都未試過....所以要好好控制,玩一陣又走去吹水......
不過飲到頭痛先最難頂.....真係咩性趣都無晒~~~~:smile_42:
我多數都飲到頭暈暈地, 上次同 frankie 就係暈住咁同佢去紅 C sn, 之後再暈住咁上o左洗腳妹屋企訓, 係路上盡力 keep 住直行, 唔好俾人睇出醉醉地, 唔係就危險了.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆