上一頁下一頁
發新話題

好想係到識到朋友..

收藏  |  訂閱
338  4.2k

引用:
原帖由 zain 於 2009-1-22 12:36 AM 發表 查看引用來源
k男你好呀:smile_30:
zain你好:smile_38:

死啦....又眼睏:smile_27:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:46 AM 發表
時辰到 :smile_40:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:38 AM 發表 查看引用來源

吓...咁就係有美德
dd咁啦,起碼唔係大花同:smile_38:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:46 AM 發表 查看引用來源
象象要訓lo:smile_30:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:46 AM 發表 查看引用來源
me too:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
禾都係呀:smile_27: ....訓先喇...88all:smile_15:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:46 AM 發表

哇...唔該晒 ..
我返去會好好教育佢...:smile_34:
洗唔洗體罰? :smile_47:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今年30..女...唔知係咪因為我工作太忙..我發我身邊真係無咩朋友..:smile_39:
其實我個人係好開朗架....係就係比較慢熱啲..但自問唔係難相處囉..
我工作圈子好細..所以睇吓會唔會有緣遇到啱 ...
Ah Mo .... 訓左未 :smile_15:
我回到家了:smile_29:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今年30..女...唔知係咪因為我工作太忙..我發我身邊真係無咩朋友..:smile_39:
其實我個人係好開朗架....係就係比較慢熱啲..但自問唔係難相處囉..
我工作圈子好細..所以睇吓會唔會有緣遇到啱 ...
hi  你好呀
我就快 28
做酒店  
nice to meet you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆