上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  5.9k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 12:44 AM 發表 查看引用來源

我看了這貼之後,完全明白了
終於明白,太好了~ :smile_38:

來一個陽光明媚的週日鍚鍚~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:51 PM 發表 查看引用來源

已睡醒,還回了幾個 pm ~

但係仲有好多未回,要慢慢來~ :smile_42:
午安呀.文曲.今日的天氣好好呀.你看出面一定是陽光普照,春光明媚呀 .慢慢來呀,我會等的了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 12:45 AM 發表 查看引用來源

明白了,,,,,,,,,蓉兒真的明白呀,thank,..........不能一箱情願呀..明的了
幫妳加多一句,還要量力而為~

daddy,ching ching 姐夫,peter,天天ming ming,今日風和日麗花如錦/我要扮到靚靚千里行...........哈哈,午安呀

各位來訪蓉兒 post 的朋友午安~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 12:54 PM 發表 查看引用來源

午安呀.文曲.今日的天氣好好呀.你看出面一定是陽光普照,「春光明媚」呀 .慢慢來呀,我會等的了
春光明媚是好,但有沒有春光乍洩~:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:59 PM 發表 查看引用來源

春光明媚是好,但有沒有春光乍洩~:smile_30:
我不會的.我是出名打底王呀 (雖然常穿短裙)真是無可能的,唔會嚇親人的

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:35 PM 發表 查看引用來源

已看,係問題一大個﹕點解手牽手?:smile_41:

江湖兒女,爽快 d,如實作答吧~:smile_40:
我是俠女蓉兒.,,,,,,,已答了........我已出歌了.請你自行領略吧

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:37 PM 發表 查看引用來源

終於貼近現實了~
有時呀.做人天馬行空也是愉
快的..........最多上完discuss之後,,,,,,,,,立刻回到現實呀..............想一下也是開心的 (我講我自已呀)

新手報到      !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆