上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友,86

收藏  |  訂閱
739  5.6k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 11:15 AM 發表 查看引用來源

校長好,我有寶:smile_30: 昨晚有無狂歌大喝300回合呀:smile_30: :smile_30:
:smile_14: ~昨晚咩樹呀?~:smile_14:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-12 11:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: ~昨晚咩樹呀?~:smile_14:
你不是每逢星期6和星期日去買醉咩:smile_14: 我以為呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 11:22 AM 發表 查看引用來源

你不是每逢星期6和星期日去買醉咩:smile_14: 我以為呀:smile_38: :smile_38:
星期日唔會 ........

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 11:11 發表 查看引用來源

天天,早呀.你好

仲係好想訓

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-12 11:32 AM 發表 查看引用來源

星期日唔會 ........
我唔知呀.:smile_14: 我覺得你是大啤特beer的人呀,我自已又唔飲得.:smile_27: 但身邊的朋友又好飲得:smile_34: 我都唔明呀:smile_13:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-1-12 11:32 AM 發表 查看引用來源

仲係好想訓

唔好睡呀:smile_39: ,成日想睡,人就會lazy呀:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 11:40 發表 查看引用來源

唔好睡呀:smile_39: ,成日想睡,人就會lazy呀:smile_41:

冬天好想冬眠

引用:
原帖由 啟天 於 2009-1-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

冬天好想冬眠

做人不能看天氣呀.我也是好怕早上起床的一剎那:smile_27: .但日子在等𤥢你過,不能浪費在床上呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 11:54 發表 查看引用來源

做人不能看天氣呀.我也是好怕早上起床的一剎那:smile_27: .但日子在等着你過,不能浪費在床上呀

妳試下去講服北極熊唔冬眠

引用:
原帖由 啟天 於 2009-1-12 11:58 AM 發表 查看引用來源

妳試下去講服北極熊唔冬眠

你又不是bear,我唔信你唔緊張工作呀:smile_30: :smile_30: 我看你應有責任心呀......所以呀.我不用勸你了:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆