上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.3k

點解我自已個網係顯示—當前離線?:smile_41:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-8 04:31 PM 發表 查看引用來源

你 果 度 都 唔 止 1 圍 啦........我 去 都 唔 知 有 無  位 坐............
唔洗愁,最多我唔去留返個位比你,不過我都唔知有無預我份!:smile_30: :smile_30:

飯 後.......... :smile_38:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-8 06:15 PM 發表 查看引用來源
唔洗愁,最多我唔去留返個位比你,不過我都唔知有無預我份!:smile_30: :smile_30:
S 啦 ...... 我最怕人對我好....... 咁我都要幫你霸個位先啦..........我報名啊 ....LOVEVK :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-8 05:53 PM 發表 查看引用來源
點解我自已個網係顯示—當前離線?:smile_41:
而家顯示.....在線..........但可能走左掛.........:smile_40:

食飯去也!:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-8 06:30 PM 發表 查看引用來源
飯 後.......... :smile_38:
你會唔會係水上人呀,咁早食飯?
通上街上人無咁早食飯

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-8 06:36 PM 發表 查看引用來源

S 啦 ...... 我最怕人對我好....... 咁我都要幫你霸個位先啦..........我報名啊 ....LOVEVK :smile_38: :smile_30:
得一圍,應該唔夠位,留返比有需要人士啦

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-8 06:44 PM 發表 查看引用來源
得一圍,應該唔夠位,留返比有需要人士啦
CHER...... 網友聚餐 JAR......想去咪去嘍...... 怕醜啊??........

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-8 06:43 PM 發表 查看引用來源
你會唔會係水上人呀,咁早食飯?
通上街上人無咁早食飯
街上人.........
可能仲係有時差........ :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆