上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【164】

收藏  |  訂閱
743  3.6k

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-31 01:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 唔好既消息一個接一個!
又咩唔好消息呀?
我冇得放早呀!一陣5:00幾仲要去灣仔個客到.
返嚟又迫餐死呀!

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-31 01:59 PM 發表 查看引用來源

又咩唔好消息呀?
我冇得放早呀!一陣5:00幾仲要去灣仔個客到.
返嚟又迫餐死呀!
:smile_24: 我同事個仔星期5要入e院做手術!:smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-31 02:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我同事個仔星期5要入e院做手術!:smile_39: :smile_42:
宜家醫學好昌明,冇事嘅.
唔使擔心wor!:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-31 02:02 PM 發表 查看引用來源

宜家醫學好昌明,冇事嘅.
唔使擔心wor!:smile_40:
:smile_39: 太細過喇!聽到都心痛~

晴晴出左去,我都:smile_43: LU,
一陣再上黎
:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-31 02:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 太細過喇!聽到都心痛~
我都經歷過!:smile_39:
見到一個小朋友未滿一個月就要做手術,
果種心情非筆墨可以形容!:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-31 02:07 PM 發表 查看引用來源

我都經歷過!:smile_39:
見到一個小朋友未滿一個月就要做手術,
果種心情非筆墨可以形容!:smile_40:
:smile_24: 所以依家心情好down!

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-31 02:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 所以依家心情好down!
反來過諗吓~~
如果醫生發現唔到,第日病情嚴重至發現,咁咪仲差勁!
宜家醫生咁早發現,可以盡早補救同醫治,不是更好嗎?:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-12-31 02:11 PM 發表 查看引用來源

反來過諗吓~~
如果醫生發現唔到,第日病情嚴重至發現,咁咪仲差勁!
宜家醫生咁早發現,可以盡早補救同醫治,不是更好嗎?:smile_40:
:smile_40: 其實係太細過就要經歷呢樣野啫!

引用:
原帖由 628kk 於 2008-12-31 02:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 其實係太細過就要經歷呢樣野啫!
每個人嘅遭遇都唔同,所有嘢好似都注定咗.
我大少宜家都ok健康喇.唔使太擔心wor!
believe me !:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆