上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.7k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-1-8 11:13 PM 發表 查看引用來源
Ice-cream coming :smile_38:

http://i252.photobucket.com/albums/hh28/ccmhkg ...
華!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!引死人咩:smile_38:

引用:
原帖由 NirvanaN 於 8/1/2009 23:17 發表 查看引用來源

咁。。。幾耐?你喺度幾耐?
前面有得睇 ga .....自己 see 啦 ..........

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-8 11:21 PM 發表 查看引用來源前面有得睇 ga .....自己 see 啦 ..........
同你傾左三次偈都唔答我?下次等我再問下你。

大家都好鍾意食雪糕wo

引用:
原帖由 tommyyun 於 2009-1-8 11:14 PM 發表 查看引用來源

咪差唔多意思...................:smile_27:
天真是發自純真性情~:smile_40: 而死蠢就係自以為是(扮勁) + 點極都唔明個隻~:smile_38: 有好大分別~:smile_30:

天氣咁凍食.........................超爽:smile_34:

引用:
原帖由 NirvanaN 於 8/1/2009 23:22 發表 查看引用來源

同你傾左三次偈都唔答我?下次等我再問下你。
先生......尼 d 係人地 ge 私人野......叫我點答呀 !! :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 tommyyun 於 2009-1-8 11:25 PM 發表 查看引用來源
天氣咁凍食.........................超爽:smile_34:
hee hee really good feeling ga

小天使又唔見左

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-8 11:26 PM 發表 查看引用來源先生......尼 d 係人地 ge 私人野......叫我點答呀 !! :smile_27: :smile_27:
咁又係,斷估唔係姓devil。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆