上一頁下一頁
發新話題

1月10日萬仔生日沙灣party....報名處....k埸選址主埸"真空仁K"

收藏  |  訂閱
253  6.7k

引用:
原帖由 kei210 於 2009-1-8 11:01 PM 發表
果似...好似有條仔比囡囡win 到得番under wear .....是嗎?

边個同你講...你樟樹布好朋友講你聽:smile_41:

引用:
原帖由 咸檸七 於 2009-1-8 11:01 PM 發表
壽星仔, 好對你唔住, 我星期六不能出席:smile_35: :')

下星期回來,請你同萍萍食飯補數
無問题

引用:
原帖由 kei210 於 2009-1-8 11:01 PM 發表 查看引用來源
果似...好似有條仔比囡囡win 到得番under wear .....是嗎?
果晚應該係有2條仔俾條女剥到得番條under.....:smile_42:
咪就係萬仔同我囉.....

引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 11:07 PM 發表 查看引用來源

呢o的咪叫好事不出門.....:smile_19:
醜事傳千里囉......:smile_35:

都係樟樹布d人講lor...
佢仲要我星期五就上黎先...
引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 11:07 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 veckers 於 2009-1-8 11:11 PM 發表

果晚應該係有2條仔俾條女剥到得番條under.....:smile_42:
咪就係萬仔同我囉.....
仲有四師兄...我赢咗條女under要除埋:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 11:13 PM 發表 查看引用來源

仲有四師兄...我赢咗條女under要除埋:smile_30:
都叫做攞番o的面子......
如果唔係就要去豬肉檔問"恥辱"賣緊幾錢斤o架喇.....:smile_19:

引用:
原帖由 kei210 於 2009-1-8 11:12 PM 發表
都係樟樹布d人講lor...
佢仲要我星期五就上黎先...

明晚上唔上嚟

引用:
原帖由 veckers 於 2009-1-8 11:17 PM 發表

都叫做攞番o的面子......
如果唔係就要去豬肉檔問"恥辱"賣緊幾錢斤o架喇.....:smile_19:
我唔親自落埸真係比人笑ga:smile_13:

未知,睇下收工收幾點先...
不過星期六一定會係度...
引用:
原帖由 萬_仔 於 2009-1-8 11:27 PM 發表 查看引用來源

明晚上唔上嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆