上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.2k

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 10:49 AM 發表 查看引用來源
各位早~:smile_38:
助手報到
This morning you a bit late report duty bor

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-22 10:51 AM 發表 查看引用來源

This morning you a bit late report duty bor
sorry~因為尋晚夜訓:smile_13:

有寒流, 考慮今晚應該吃羊腩煲, 或買豆腐生菜回家吃弄素菜.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-22 11:03 AM 發表 查看引用來源
有寒流, 考慮今晚應該吃羊腩煲, 或買豆腐生菜回家吃弄素菜.
yummy yummy

Good Morning ALL

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-22 11:03 發表
而家D太陽好猛呢 :smile_19:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-22 12:28 PM 發表 查看引用來源

係喎, 你今日放假喎:smile_30:
我果邊好好笑呀, 問緊知唔知有幾種職業女性係男人既黑星呀:smile_46:
.
.
.
.
女空中服務員,幼稚院教師,月台服務員,想知點解, 過去睇下, 費事係呢邊嚇親人:smile_30:
係第5或6頁

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-22 01:39 PM 發表 查看引用來源

係喎, 你今日放假喎:smile_30:
我果邊好好笑呀, 問緊知唔知有幾種職業女性係男人既黑星呀:smile_46:
.
.
.
.
女空中服務員,幼稚院教師,月台服務員,想知點解, 過去睇下, 費事係呢邊嚇親人:smile_30:
...
真係好好笑~
有佢唔會悶...:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-22 12:28 PM 發表 查看引用來源

對呀, 所以正考慮今晚吃素. 前兩天都吃了太多肉.

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 02:06 PM 發表 查看引用來源

真係好好笑~
有佢唔會悶...:smile_03: :smile_03:
really funny :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆