上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.3k

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-18 11:39 PM 發表 查看引用來源
我都估唔到我既然而加想訓教
勁啵今日咁早訓........我都想....但未訓到....想同做真係2回事

正正正, 多謝分享

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-19 01:06 AM 發表 查看引用來源

勁啵今日咁早訓........我都想....但未訓到....想同做真係2回事
頭先同fd打完機...而加仲未訓.....屌...頭先我差d搞撚到屋企火捉...仆街...食撚緊支煙跌撚左落大脾到熱撚到我即刻飛左落地下之後我用t-sue包住....著撚左火我隻手熱撚到仆街...即刻沖去廁所飛撚左落去屎塔到......哇....差撚到火捉..仆街.....我隻狗o撚哂咀唔撚知發生咩事...on撚

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-19 03:38 AM 發表 查看引用來源
頭先同fd打完機...而加仲未訓.....屌...頭先我差d搞撚到屋企火捉...仆街...食撚緊支煙跌撚左落大脾到熱撚到我即刻飛左落地下之後我用t-sue包住....著撚左火我隻手熱撚到仆街...即刻沖去廁所飛撚左落去屎塔到......哇 ...
咁恐怖=.=" 咁就唔好係屋企食煙啦~~ccccc

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-19 03:00 PM 發表 查看引用來源

咁恐怖=.=" 咁就唔好係屋企食煙啦~~ccccc
你有冇食煙??

好感人

點解散呢 ? :smile_41:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
你有冇食煙??
原本我唔中意食煙...不過因為有時壓力太...吸2口呼返d怨氣出黎又好似舒服d.......一時時食啦...多數出街玩先會食...係屋企唔會食

引用:
原帖由 wcday 於 2008-12-19 05:13 PM 發表 查看引用來源
好感人

點解散呢 ? :smile_41:
因為fd can be forever..but lover cant 囉:smile_29:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 07:40 PM 發表 查看引用來源

nono 之後都有見過但無好似之前咁....但可能之後佢覺得做唔返朋友啦.....之後佢就避我...我能係我爭取既時候令到佢覺得煩......
係咪用錯方法呢:smile_41:

幫手推下先!!

如果樓主case中的女主角,見到呢篇文,可能感動到立即投懷送抱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆