上一頁下一頁
發新話題

徵朋友

收藏  |  訂閱
343  1.9k

引用:
原帖由 神鵰大俠 於 2008-12-18 06:10 AM 發表 查看引用來源
姑姑我好掛住你.....我好愛你.............你快d做我娘子la:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你做咩係度示愛 你唔怕羞la咩

引用:
原帖由 姑姑 於 2008-12-18 06:13 AM 發表 查看引用來源

少見佢丫麻...不過見一次串一次:smile_34: :smile_34: :smile_30:
甘又唔好成日都串佢甘衰:smile_39: :smile_42:

其實如果熄左個mon佢都係一個美女黎ka:smile_30:

引用:
原帖由 神鵰大俠 於 2008-12-18 06:12 AM 發表 查看引用來源

如果甘講你應該好肚餓先岩wo:smile_13:

我知道姑姑鍾意食炒飯.......如果姑姑日日都整炒飯比我食....我唔會mind的:smile_13:
我5肚餓呀真係

傻仔你明5明咩叫食炒飯

引用:
原帖由 姑姑 於 2008-12-18 06:14 AM 發表 查看引用來源

你做咩係度示愛 你唔怕羞la咩
我平時好少大大隻紅隻字ka:smile_13:

突然心血來潮想同你講.......都唔記得咩野係怕羞lo:smile_13: :smile_43:

引用:
原帖由 姑姑 於 2008-12-18 06:16 AM 發表 查看引用來源

我5肚餓呀真係

傻仔你明5明咩叫食炒飯
我地2個炒埋一碟:smile_41: :smile_13: 唔明:smile_35:

引用:
原帖由 神鵰大俠 於 2008-12-18 06:13 AM 發表 查看引用來源

辛苦曬la:smile_27:

話時話你平時會去冰一個區ka....:smile_44:
冇喔...有時去娛樂區8吓....但冇出字:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 神鵰大俠 於 2008-12-18 06:14 AM 發表 查看引用來源

一定係個pk領隊知道我今日想睇佢踢波所以唔出佢:smile_22:
你有冇賭架:smile_13:

引用:
原帖由 姑姑 於 2008-12-18 06:17 AM 發表 查看引用來源

冇喔...有時去娛樂區8吓....但冇出字:smile_13: :smile_13:
你真係好8卦

我今日忍唔到手買左本週刊睇,不過唔係東週:smile_35:

你唔去化妝同女人心事度反???:smile_35:

引用:
原帖由 姑姑 於 2008-12-18 06:18 AM 發表 查看引用來源

你有冇賭架:smile_13:
以前就成有.....而家無買波好耐lu:smile_13:

引用:
原帖由 神鵰大俠 於 2008-12-18 06:15 AM 發表 查看引用來源

甘又唔好成日都串佢甘衰:smile_39: :smile_42:

其實如果熄左個mon佢都係一個美女黎ka:smile_30:
原來你成日話人熄左燈令架:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆