上一頁下一頁
發新話題

《飲酒俱樂部現徵會員》

收藏  |  訂閱
737  5.6k

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:55 AM 發表 查看引用來源

msn你0係度...你先叫我喇:smile_45:
知道,下次唔敢啦:') :')

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:49 AM 發表 查看引用來源

咁又唔關佢事嘅....
平時果d時間...我應該未瞓嘅...
只係今日我又咁唔正常...佢又咁啱打黎姐..............
叫佢請食飯啦.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 iams 於 2008-12-10 01:56 AM 發表 查看引用來源

你出post 點會無呢:smile_46: :smile_46:
你次次出親嚟都咁多男仔圍住你
幾時有呀??:smile_13:
你見過我...好多次咩:smile_45:

引用:
原帖由 iams 於 2008-12-10 01:54 AM 發表 查看引用來源

有人暗你瞓…
我都想...但係冇:smile_13: .........

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:58 AM 發表 查看引用來源

話時話,都真係有呀。至少有我丫。

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 02:00 AM 發表 查看引用來源

定係有,你唔知姐!

引用:
原帖由 ALANSS8 於 2008-12-10 01:56 AM 發表 查看引用來源

同路呀......:smile_38: :smile_38:

馬會都無走地亞洲盤,我玩開亞洲盤架......:smile_27: :smile_27:

主客和我極少買,除非好有信心.......:smile_38:
其實主客和都仲好D,讓球主客和D賠率先搵笨
同埋我鍾意賭走地,睇住場波嚟買穩陣D,馬會嗰走地盤真係得啖笑

引用:
原帖由 ALANSS8 於 2008-12-10 01:57 AM 發表 查看引用來源

叫佢請食飯啦.....:smile_30: :smile_30:
咁你下次打黎嘈醒我呀..............

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 02:00 AM 發表 查看引用來源

我見你夠多次喇卦......:smile_34: :smile_38:

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2008-12-10 01:58 AM 發表 查看引用來源

二次就夠啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆