上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

how old are you樓主?

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-12 10:17 AM 發表 查看引用來源
1. 我一向都無話處女一定有處女膜.
2. 有處女膜, 更係好d啦, (現在技術不能做到完美既處女膜, 如果有, 我相信就很多人做)
    扑野有快感.

你地另一半係處, 先至有資 ...
引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-11 05:55 PM 發表 查看引用來源

唔娶, 更係唔得啦,
無處女膜, 唔一定唔係處
有處女膜, 就一定處啦
.........................................

:loveli ...
之前yahoo 新聞真係有見過  d人去做手術整返個處女膜

奉勸樓主一句   小心比人呃

引用:
原帖由 pkapple 於 2008-12-12 11:05 PM 發表 查看引用來源

算啦  樓主太石更月翏
樓主認為串佢既人都係 唔係處
且十分淫,濫同無道德 :smile_39:
佢仲覺得未結婚就扑野=人獸交=亂倫=傷風敗德:smile_27:

係喎,都唔記得問下樓主,
係咪反對婚前性行為?
未娶之前,所有女朋友係咪都要係處女呢?

回覆 59# 的帖子

超低能:smile_40: :smile_40:

咁樓主係未處男先...:smile_45:
如果唔係, 小心有愛滋呀, 快d走啦, 唔好俾人知呀...:smile_44:

回覆 226# 的帖子

我幫樓主答啦,
樓主重係處男,
不過唔洗驚奇,
正常既中一二都應該重係處男處女既!

引用:
原帖由 sun20000 於 2008-12-13 10:24 AM 發表 查看引用來源

佢仲覺得未結婚就扑野=人獸交=亂倫=傷風敗德:smile_27:
樓主當人係畜生 ?!
婚前性行為就係人獸交
咁人獸交又係唔係婚前性行為呀 ?:smile_30:

係喎

樓主快啲葡頭答野 !!!!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-12 11:22 AM 發表 查看引用來源
你真係白痴仔以為自己好勁咁

ans: 我從來都無話自己勁, 無吹噓過自己, 我唔知你邊隻屎眼見過...

我都冇自問自答

ans: 你一個人註冊兩個 account, 自己附和自己, 咁都唔算自問自答?算係 what?叫精神分裂好 ...
你話我自問自答
你自己查下我同樓主既ip一唔一樣先啦
成日話人地開幾個ac自問自答
以為自己好勁:smile_30:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-12 11:43 AM 發表 查看引用來源

你真係神經有問題,咁o既說話都講得出?乜野叫 "只係粉飾不是處的女人, 想提昇自我價值."?到底係乜野意思?

難道非處女就係代表罪大惡極?罪該萬死?要拿去斬首示眾嗎?

到底非處女有甚麼需要去粉飾?
...
你做咩用反問呀
幾時有講過    ( 難道非處女就係代表罪大惡極?罪該萬死?要拿去斬首示眾嗎?)
:smile_30: :smile_38: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆