上一頁下一頁
發新話題

比挑起的情慾

收藏  |  訂閱
376  17.6k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 23/11/2008 08:49 PM 發表 查看引用來源

你好似一直都係度未走過喎
唔咪吖! 我走咗陣o架!!! 妳食咗飯飯未??

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 08:52 PM 發表

唔咪吖! 我走咗陣o架!!! 妳食咗飯飯未??
食左喇...我呢邊12點嚕...
溫多陣書瞓覺喇

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 23/11/2008 08:56 PM 發表 查看引用來源

食左喇...我呢邊12點嚕...
溫多陣書瞓覺喇
妳响邊邊呀??:smile_14: :smile_13:

咁溫完書好瞓喇~~~:smile_40:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 08:58 PM 發表

妳响邊邊呀??:smile_14: :smile_13:

咁溫完書好瞓喇~~~:smile_40:
ha...你唔知我係澳洲既咩:smile_30:
係呀溫多陣就瞓喇...

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 23/11/2008 09:00 PM 發表 查看引用來源

ha...你唔知我係澳洲既咩:smile_30:
係呀溫多陣就瞓喇...
唔咪太清楚... 之前好少同妳傾嘛!:smile_13:

澳洲同香港有兩個鐘左右時差o架?? 我朋友都去咗澳洲..............

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 09:04 PM 發表

唔咪太清楚... 之前好少同妳傾嘛!:smile_13:

澳洲同香港有兩個鐘左右時差o架?? 我朋友都去咗澳洲..............
而家夏令時間快3個鐘

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 23/11/2008 09:06 PM 發表 查看引用來源

而家夏令時間快3個鐘
係咪好熱呢??:smile_35:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 09:09 PM 發表

係咪好熱呢??:smile_35:
未算呀...而家夜晚仲係好涼...

係喎..我入左黎之後其他人走晒既:smile_14:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 23/11/2008 09:13 PM 發表 查看引用來源

未算呀...而家夜晚仲係好涼...

係喎..我入左黎之後其他人走晒既:smile_14:
去哂水區! 我就反而出咗嚟:smile_30:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-23 09:15 PM 發表

去哂水區! 我就反而出咗嚟:smile_30:
ha..你唔係沖涼咩:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆