上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.5k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-26 01:34 AM 發表 查看引用來源

你唔抵得咩

搵個咪,隊佢囉
佢有成team保安.........:smile_14:  埋唔到身........:smile_39:
靠你............手長腳長........:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-26 01:38 AM 發表 查看引用來源

有幾大呀........客仔又唔多個

飲品款式又少,食物又賣晒

又無是碌架打,又無呢樣同果樣

個事頭婆又成日周圍走唔看鋪
有幾大呀........客仔又唔多個
-->有忍者客人丫.........:smile_44: 又稱dvd....:smile_40:

飲品款式又少,食物又賣晒
-->你次次打烊後先出場....:smile_22: 梗係清貨啦...:smile_40: 小小館食物即叫即做....保鮮丫...:smile_38:

又無是碌架打,又無呢樣同果樣
-->但有保齡打喎..
-->又有鋼琴伴奏~
-->又有老虎做保安~~

個事頭婆又成日周圍走唔看鋪
-->事頭婆有腳丫嘛.....咪周圍行下囉.....:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-26 01:39 AM 發表 查看引用來源

哦.......好快姐

仲有個零月之馬
擒日已有人排隊報名出年既course...................
你睇....幾多人:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-26 01:40 AM 發表 查看引用來源

你係咪有病呀,有野食你都訓覺概
sh..:smile_44: sh....:smile_44: 顏妹有好多奇難雜症.....:smile_38:
而家搵緊神醫~~~:smile_44: 聽講呢度有神醫:smile_40:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-11-26 05:19 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_38:  晨運la:smile_38: 飲早茶la:smile_38: :smile_40: :smile_30: :smile_30:
早晨丫.....:smile_38: 又咁早.........:smile_27: ....你去攞位先啦...係老地方等丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-26 07:52 AM 發表

早晨丫.....:smile_38: Kelvin~~~

新的一天又開始~~~  
Hello Emily:smile_38:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-11-26 05:23 AM 發表 查看引用來源
一人火窩:smile_14: 係咪一人一檯:smile_38: 甘咪AA制:smile_40: 甘史勿同你去:smile_38: :smile_34: :smile_40: :smile_30:
剛才致電查詢資料...店名叫..hxt-pxt....杜鄉集團~~
套餐..免加一晚上$92...收費大眾化.... 事頭婆包你醬油囉..........
啤酒都包唔起....:smile_42: 你酒量強勁...:smile_40:  
:smile_04: 對住事頭婆.....你食得開心d 丫嘛....
~~同檯食飯;各自修行~~

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-26 10:49 AM 發表 查看引用來源

Hello Emily:smile_38:
Kelvin...
今日工作順利嗎?

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-26 11:05 AM 發表

Kelvin...
今日工作順利嗎?
唔順利......因而家電視台要用全高清廣播......好多机樓設備都係新出:smile_13:
即係設備可能有問題......要我地做testing先至發覺到:smile_38:
今日就有張card發生問題.....所以我而家可以坐低食飯:smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-26 11:17 AM 發表 查看引用來源

唔順利......因而家電視台要用全高清廣播......好多机樓設備都係新出:smile_13:
即係設備可能有問題......要我地做testing先至發覺到:smile_38:
今日就有張card發生問題.....所以我而家可以坐低食飯:smile_3 ...
-->噢...有排搞.....:smile_40:
-->你令我諗番公司早前開新service...時侯..做開荒牛既情景.......:smile_39:
-->既辛苦又身心疲倦.....:smile_27:

-->系統既野.....真係要測試........先知有問題出現....:smile_13:

今日就有張card發生問題.....所以我而家可以坐低
-->放鬆心情....慢慢嘆..... 工作自然會順利.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆