上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 16:40 發表 查看引用來源

咁下次一病吾起...你幫我辨身後事 :smile_35:
咁使唔使揾定間好既大酒店:smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-18 04:35 PM 發表 查看引用來源

唔系入土就得LA....:smile_30: :smile_30:
你 因 住 河 東 獅 吼.....唔 入 都 難  ......:smile_46: :smile_39:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-18 16:46 發表

咁使唔使揾定間好既大酒店:smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_22: ....講笑渣..我好鬼長命架..仲有大把人等住我養 :smile_40:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 04:40 PM 發表 查看引用來源

咁下次一病吾起...你幫我辨身後事 :smile_35:
講 咩  啊.........5 D.....揾 塊 木.....卜 自 己 個 頭......哈 哈......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 16:50 發表 查看引用來源

你 因 住 河 東 獅 吼.....唔 入 都 難  ......:smile_46: :smile_39:
呢個或然率真系好難喎 :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 16:52 發表 查看引用來源

:smile_22: ....講笑渣..我好鬼長命架..仲有大把人等住我養 :smile_40:
:smile_35: 我都系講笑啫.....

鎖你...鎖你....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 16:53 發表

講 咩  啊.........5 D.....揾 塊 木.....卜 自 己 個 頭......哈 哈......
又係你話咁快好番吾得既..:smile_42:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-18 16:56 發表

:smile_35: 我都系講笑啫.....

鎖你...鎖你....
我知 ....客氣..客氣

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 16:59 發表 查看引用來源

我知 ....客氣..客氣
點叫你好AH.....朋友

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-11-18 17:00 發表

點叫你好AH.....朋友
過客、隨緣都得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆