上一頁下一頁
發新話題

尋晚同sp........P.1/P.13/P.14/P.16/P24

收藏  |  訂閱
382  41.4k

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-11-12 06:50 PM 發表 查看引用來源
我係足球投注區呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
個邊有女咩

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-12 06:52 PM 發表

看極都唔明,再說過
多女企企行我身邊 :smile_38::smile_38: 呀

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-12 06:52 PM 發表 查看引用來源

個邊有女咩
嬴波多d錢出去玩咪有女囉:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-12 06:54 PM 發表 查看引用來源

多女企企行我身邊 :smile_38::smile_38: 呀
咁都得呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-12 06:51 PM 發表 查看引用來源

又蒲 wo :smile_14::smile_14:
tommy兄

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-12 06:55 PM 發表

咁都得呀
幫你諗 ma :smile_43::smile_43:  88 lu :smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-11-12 06:56 PM 發表
tommy兄
我都走呀 :smile_40::smile_40: 88 lu :smile_43::smile_43:

(update on 13-11-2008)

上一篇反應好似麻麻地咁喎
咁等我講下d近日發生既野先~:smile_30:

話說呢排係msn都同sp先生傾開打野戰呢個話題喎
咁大家一齊係度傾究竟係咩地方玩會刺激,但又安全呢(真係俾人發現好大件事嫁嘛)
咁我就話著裙就最方便,sp先生就話最好裡面係著t-back添,哈哈哈

咁到左尋日,又係msn同sp先生傾計啦
傾到差不多放工,我先記起要問sp先生借d野喎
咁就問sp先生今日方唔方便等我同朋友食完晚飯過搵佢拎啦
sp先生就話無問題啦
咁就約左sp先生係較夜既時間去搵佢拎野(我同佢都算住得近嫁)

當我同朋友食完晚飯後(都大概10:30pm嫁啦)
就坐車過去搵sp先生
我就無上去佢屋企搵佢(因為佢屋企有其他人唔係幾好既)
於是就叫佢拎d野落黎樓下公園俾我

佢一見到我尋晚既衣著就即刻讚我
(我尋晚係著上衣+西裝褸+短裙+黑色絲襪+高踭鞋)
之後我打算係佢手上拎左要拎既野後就返屋企
因為我知佢實會叫我坐下傾下計咁既

真係俾我講中左
當我準備轉身走既時候
佢叫我不如坐下傾下計先啦

咁當然我唔會拒絕佢
咁就坐低同佢傾下計啦
係傾計既過程裡面
佢隻手已經好唔乖咁係我既大脾上周圍輕輕咁掃
另一隻就係後面攬住我條腰
但其實佢d手指已經輕輕咁掃到我個胸
之後佢仲伸入件衫度除左個bar扣,再摸我

而另一隻手就係大脾愈摸愈入
但因為尋晚著左絲襪呀嘛
我以為佢無從入手會放棄啦
點知佢竟然扯爛人地對絲襪囉
之後就係條under邊度伸隻手指去摸人
俾佢上下其手攻擊底下
我已經俾佢攪到我好想要

於是佢就係佢褲袋拎左個condom出黎
原來佢有預謀既
佢再將自己條褲解開褲頭鈕及拉鍊
更即刻將condom戴好
即刻示意我背向佢坐上去
呢一刻我真係好怕有人會見到
但夜夜麻麻呢個公司的確又唔多人

用呢個姿態咁坐落去
令我感覺到佢既size
真係令我好舒服,好充實~哈哈
跟住我就開始郁
但唔知係咪因為我比較細粒
所以郁左陣就覺得就唔到力咁
於是佢就示意話不如佢係後面入

就我係企係度烏低身等佢係後面入
一插入去佢就好大力好快咁郁(因為我地都怕會有人)
舒服到我差d企唔穩添呀
我見佢愈郁愈快,都知道佢就黎要射
咁我就叫佢差不多要射既時候令出黎我幫佢用口出
於是佢插到咁上下即刻拎左出黎除套
我就即刻轉身幫佢用口出埋(不過我無吞到囉~哈哈)
見佢個樣舒服到~哈哈

整理衣服時先記得佢扯爛左人地對絲襪
攪到我要丟左佢
整理完衣服之後就要返屋企啦
因為時間都唔早啦~

打野戰真係好刺激
因為真係好想要,但又怕俾人見到喎:smile_30:

終於都打左野戰喇:smile_47:

你都快得好緊要喎:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆