上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ ①②⑨

收藏  |  訂閱
737  4.9k

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-28 11:34 PM 發表 查看引用來源
外國湖d魚好很大條:smile_40:
上次阿蛇去釣魚, 骨都無淨番黎啦.

引用:
原帖由 damimi 於 2008-10-28 11:35 PM 發表 查看引用來源

當然係天同地啦..............我簡直係人間地獄黎架,:smile_03:

孖t: 蛇蛇有次放長期去叉電,映左d相放左係佢個blog度
間屋好正架............
有冇佢個令仔樣:smile_13::smile_40:

引用:
原帖由 damimi 於 2008-10-28 11:35 PM 發表 查看引用來源

當然係天同地啦..............我簡直係人間地獄黎架,:smile_03:

有無地獄拉面咁地獄

引用:
原帖由 ndszookeeper 於 2008-10-28 23:36 發表 查看引用來源

有d狗好乖架
不過我都係唔敢去摸佢地囉..............最多佢地行埋黎
我唔叫唔縮架咋

引用:
原帖由 ndszookeeper 於 2008-10-28 11:37 PM 發表 查看引用來源

上次阿蛇去釣魚, 骨都無淨番黎啦.
邊樹釣:smile_14::smile_38:

引用:

咩blog:smile_38: 禾又睇.............屎火.....唔夠50, 你PM唔到我添:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-28 23:38 發表 查看引用來源
有冇佢個令仔樣:smile_13::smile_40:
個blog有令仔,令女,令狗相

其實所有會吠會係咁圍住黎索人既狗
不分大細我都怕

引用:
原帖由 ndszookeeper 於 2008-10-28 23:40 發表 查看引用來源

咩blog:smile_38: 禾又睇.............屎火.....唔夠50, 你PM唔到我添:smile_13: :smile_13:
夠50都冇用架啦.............自己問傾嘛
我都唔記得左條link囉

引用:
原帖由 damimi 於 2008-10-28 11:39 PM 發表 查看引用來源

不過我都係唔敢去摸佢地囉..............最多佢地行埋黎
我唔叫唔縮架咋
咁貓驚唔驚:smile_38:

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-28 11:39 PM 發表 查看引用來源
邊樹釣:smile_14::smile_38:
加拿大唔知邊樹喎, 英文...........鬼識

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆