上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【61】

收藏  |  訂閱
738  4.4k

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-21 03:05 PM 發表 查看引用來源

報警拉埋你:smile_38: :smile_38: :smile_38:
.....有靚女拉我好開心呀,拉 la.....:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-21 03:12 PM 發表 查看引用來源

乜大過唔玩得咩, 不過我好細咋:smile_04:
係呀............清清細細粒,嬌滴滴....................好甜架

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-21 03:13 PM 發表 查看引用來源

.....有靚女拉我好開心呀,拉 la.....:smile_46::smile_46:
有個麻甩差佬拉你喎

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-21 03:12 PM 發表

乜大過唔玩得咩, 不過我好細咋:smile_04:
你冰到細:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-21 03:13 PM 發表 查看引用來源
今晚同你一齊去睇
我個頭無老麥喎, 唔方便

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-21 03:15 PM 發表
係呀............清清細細粒,嬌滴滴....................好甜架
禾唔信:smile_39: 我要正據

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-21 03:17 PM 發表

周街刀係:smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-21 03:13 PM 發表 查看引用來源

係叫個男差佬拉你呀.......................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-21 03:15 PM 發表 查看引用來源
你又知.............我係賭神嚟, 冇影過相家

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-21 03:17 PM 發表 查看引用來源

唔明............咩頭無老麥 去第二度囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆